Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Schneider Electric en PVX Multimount sluiten samenwerkingsverband
© PVX Multimount

Schneider Electric en PVX Multimount sluiten samenwerkingsverband

Schneider Electric en PVX Multimount hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het bedrijf gaat als onderdeel hiervan onder meer het kabelmanagementsysteem PVX Multimount volledig in het portfolio opnemen.

De PVX Multimount biedt – in combinatie met de Schneider Electric Performa Zinc+ draadgoot en/of installatiebuis – diverse mogelijkheden om snel allerhande bekabeling te installeren op platte daken. De gezamenlijke propositie is daarmee volgens de 2 bedrijven met name interessant bij de installatie van zonnepanelen, airconditionings en warmtepompen.

Schneider Electric ziet in de PVX Multimount een product dat bijdraagt aan innovatief kabelmanagement. ‘Bij de installatie van pv-systemen is veilig en efficiënt verwerken van de bekabeling ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij een breed assortiment in kabeldraagsystemen om voor elke situatie de beste oplossing te kunnen bieden’, stelt Avinash Ramnath, offer marketing manager bij Schneider Electric.

‘PVX Multimount is trots dat Schneider Electric voor ons product heeft gekozen’, vult Reinier van Brakel aan, oprichter en directeur van PVX Multimount.

De PVX Multimount is ontstaan vanuit de behoefte om de installatie van buis en draadgoot te vereenvoudigen. Het product voldoet aan de NEN1010-norm en is zonder ondersteunend gereedschap te monteren en demonteren.

Door de draadgoot Performa Zinc+ iedere 1,5 meter door de PVX Multimount te laten ondersteunen, is het overbruggen van langere afstanden mogelijk maar ook een oneindige breedtemontage. Het is daarbij mogelijk 2 draadgoten naast elkaar te monteren op de PVX Multimount. Naast de Performa draadgoot biedt de PVX Multimount ook een oplossing voor buizen. De buis is in te voeren door 1 van de 2 ronde doorgangen. Elke buis tussen de 16 en 32 millimeter past en klikt de installatie vervolgens vast middels het Click & Go-systeem.

De PVX Multimount bestaat voor 80 procent uit gerecycled, volledig uv-bestendige kunststof. Ieder element wordt in Nederland gefabriceerd en geassembleerd in sociale werkplaatsen.

Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Libra Energy B.V. zoekt:

Junior Accountmanager

Junior Accountmanager in een snelgroeiende duurzame onderneming Ben jij een ambitieuze buitendienst accountmanager en wil jij je klanten professioneel adviseren? Heb jij affiniteit met duurzame energie en heb jij het vermogen om de juiste...
Fulltime (40 uur) - Velsen-Noord, 1951 AC 199
Zonmaat zoekt:

Planner

Wil jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wij zijn op zoek naar een leuke collega die onze planningsafdeling wil komen versterken. Jij zult medeverantwoordelijk worden om de monteurs in omgeving Utrecht in te plannen. Als planner binnen Zonmaat...
Fulltime (40 uur) - W.M. Dudokweg 14, 1703 DB Heerhugowaard
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!