Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Essent gaat onderhoud aan klimaatinstallaties van woningen BAM verzorgen
© BAM

Essent gaat onderhoud aan klimaatinstallaties van woningen BAM verzorgen

Energiewacht heeft namens de servicepartnerbedrijven van Essent een samenwerkingsovereenkomst getekend met BAM Energy Systems. Het bedrijf gaat onder meer zonnepanelen onderhouden voor de BAM.

De servicepartnerbedrijven zijn de komende 4 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de klimaatinstallaties in woningen die BAM realiseert. Zij gaan warmtepompen, warmte-terugwinsystemen en zonnepaneleninstallaties onderhouden in nul-op-de-meter(nom-)woningen, stroomversnellingswoningen en woningen binnen verschillende nieuwbouwprojecten.

Eerste projecten
De eerste projecten waarin de servicepartnerbedrijven actief aan de slag gaan, zijn projecten die BAM heeft gerealiseerd in Emmen, Loppersum, Delft en Maastricht.

De partijen zijn geen onbekenden van elkaar, eerder werkten ze succesvol samen binnen diverse projecten, waaronder het project Duurzaam Oldambt. ‘BAM is goed in de realisatie en langdurige exploitatie van duurzame-energiesystemen; Energiewacht en de overige servicebedrijven van Essent, Energiewacht Groep, Geas Energiewacht, Kemkens en Volta Limburg zijn goed in het onderhouden van duurzame verwarmings-, - warmwater- en ventilatie-installaties in woningen’, aldus Erik Koning, betrokken vanuit Energiewacht bij deze nieuwe samenwerkingsvorm.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

Initiatiefnemer

Slim Opgewekt zoekt een Initiatiefnemer.
Fulltime • Arnhem
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!