Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PMT introduceert extra accessoires voor montagesysteem EVO 2.0
foto: PMT

PMT introduceert extra accessoires voor montagesysteem EVO 2.0

PMT breidt zijn productportfolio uit met nieuwe accessoires voor het platdakmontagesysteem EVO 2.0. Hierdoor werkt het montagesysteem volgens het Duitse bedrijf nog efficiënter.

De (directe) nabijheid tot de klant heeft het bedrijf naar eigen zeggen in staat gesteld om het EVO 2.0 platdakmontagesysteem tijdens de ontwikkeling ervan af te stemmen op de behoeften van de markt.

Geïntegreerde valbescherming
De nieuwe, geïntegreerde valbescherming biedt extra bescherming tegen een val, geeft juridische bescherming en bespaart extra planningsinspanningen.

Door diverse extra aansluitpunten is PMT in staat om projecten te realiseren die in een bereik van meer dan 5 graden hellingspercentage van het dak liggen. Het bedrijf biedt de gebruikelijke veiligheidsnormen en garandeert een optimale bevestiging aan het dak van een pv-systeem. Met de tracéverbinding kan de kabelgoot direct op de EVO 2.0 gemonteerd worden. Dit zorgt voor kosten- en tijdbesparingen.

Sneeuwbelastingzones
Voor bijzonder grote sneeuwbelasting kan de nieuwe alpine-ondersteuning in de EVO 2.0 geïntegreerd worden. Hierdoor zijn hoge sneeuwbelastingzones mogelijk. Alle instralingssensoren kunnen ten slotte met behulp van een extra component direct in de tower worden geïntegreerd. Voor de juiste bekabeling is het systeem met kabelkanalen en kabelkanaalafdekkingen uitgerust.

Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Servicemedewerker

Wil jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Zit service verlenen in jouw DNA en vind je het leuk om vragen van verschillende partijen te beantwoorden en hen verder te helpen? Ben jij klantgericht en kun jij de perfecte oplossing bieden die voor...
Fulltime (40 uur) - W.M. Dudokweg 14, 1703 DB Heerhugowaard
Huurdezon (Zonnefabriek) zoekt:

Medewerker Sales

Huurdezon is een initiatief van Zonnefabriek. Zonnefabriek is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in zonne-energie. Met commercieel inzicht, idealisme en creativiteit hebben we binnen afzienbare tijd onze naam in Nederland gevestigd. Wij verkopen...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1096BD, 23A
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!