Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PMT introduceert extra accessoires voor montagesysteem EVO 2.0
foto: PMT

PMT introduceert extra accessoires voor montagesysteem EVO 2.0

PMT breidt zijn productportfolio uit met nieuwe accessoires voor het platdakmontagesysteem EVO 2.0. Hierdoor werkt het montagesysteem volgens het Duitse bedrijf nog efficiënter.

De (directe) nabijheid tot de klant heeft het bedrijf naar eigen zeggen in staat gesteld om het EVO 2.0 platdakmontagesysteem tijdens de ontwikkeling ervan af te stemmen op de behoeften van de markt.

Geïntegreerde valbescherming
De nieuwe, geïntegreerde valbescherming biedt extra bescherming tegen een val, geeft juridische bescherming en bespaart extra planningsinspanningen.

Door diverse extra aansluitpunten is PMT in staat om projecten te realiseren die in een bereik van meer dan 5 graden hellingspercentage van het dak liggen. Het bedrijf biedt de gebruikelijke veiligheidsnormen en garandeert een optimale bevestiging aan het dak van een pv-systeem. Met de tracéverbinding kan de kabelgoot direct op de EVO 2.0 gemonteerd worden. Dit zorgt voor kosten- en tijdbesparingen.

Sneeuwbelastingzones
Voor bijzonder grote sneeuwbelasting kan de nieuwe alpine-ondersteuning in de EVO 2.0 geïntegreerd worden. Hierdoor zijn hoge sneeuwbelastingzones mogelijk. Alle instralingssensoren kunnen ten slotte met behulp van een extra component direct in de tower worden geïntegreerd. Voor de juiste bekabeling is het systeem met kabelkanalen en kabelkanaalafdekkingen uitgerust.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Leerling Monteur

Zonneplan zoekt een Leerling Monteur
Fulltime • Nederland
AliusEnergy zoekt:

Servicemedewerker warmtepompen

AliusEnergy zoekt een servicemedewerker warmtepompen.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!