Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PMT introduceert extra accessoires voor montagesysteem EVO 2.0
foto: PMT

PMT introduceert extra accessoires voor montagesysteem EVO 2.0

PMT breidt zijn productportfolio uit met nieuwe accessoires voor het platdakmontagesysteem EVO 2.0. Hierdoor werkt het montagesysteem volgens het Duitse bedrijf nog efficiënter.

De (directe) nabijheid tot de klant heeft het bedrijf naar eigen zeggen in staat gesteld om het EVO 2.0 platdakmontagesysteem tijdens de ontwikkeling ervan af te stemmen op de behoeften van de markt.

Geïntegreerde valbescherming
De nieuwe, geïntegreerde valbescherming biedt extra bescherming tegen een val, geeft juridische bescherming en bespaart extra planningsinspanningen.

Door diverse extra aansluitpunten is PMT in staat om projecten te realiseren die in een bereik van meer dan 5 graden hellingspercentage van het dak liggen. Het bedrijf biedt de gebruikelijke veiligheidsnormen en garandeert een optimale bevestiging aan het dak van een pv-systeem. Met de tracéverbinding kan de kabelgoot direct op de EVO 2.0 gemonteerd worden. Dit zorgt voor kosten- en tijdbesparingen.

Sneeuwbelastingzones
Voor bijzonder grote sneeuwbelasting kan de nieuwe alpine-ondersteuning in de EVO 2.0 geïntegreerd worden. Hierdoor zijn hoge sneeuwbelastingzones mogelijk. Alle instralingssensoren kunnen ten slotte met behulp van een extra component direct in de tower worden geïntegreerd. Voor de juiste bekabeling is het systeem met kabelkanalen en kabelkanaalafdekkingen uitgerust.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
4BLUE zoekt:

Allround Marketeer

Fulltime (40 uur) - Wijchen (Bijsterhuizen 3005a, 6604LP)
Eigenenergie.net zoekt:

AC Monteur

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!