Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Politie Hoensbroek zoekt verdachten van vernieling zonnepanelen

Politie Hoensbroek zoekt verdachten van vernieling zonnepanelen

De politie van Hoensbroek meldt dat er aan de Brede Maatschappelijke Voorziening in Hoensbroek voor tienduizenden euro’s schade is aangericht. Er zijn onder meer zonnepanelen vernield.

De politie neemt de zaak hoog op en heeft camerabeelden weten veilig te stellen waarop de verdachten van deze vernielingen duidelijk zichtbaar zijn. Zowel zaterdag 25 als zondag 26 mei zijn er tussen 14.00 en 18.00 uur diverse vernielingen gepleegd aan de Brede Maatschappelijke Voorziening gelegen aan de Mgr. Nolensstraat in Hoensbroek.

Minderjarig
Airco’s, zonnepanelen, camera’s en zelfs het dak van het pand waren meermaals het doelwit van vernielingen. Deze zijn volgens de politie gepleegd door een groep van jongeren die ogenschijnlijk nog minderjarig zijn.

In het onderzoek naar de vernielingen zijn beelden veiliggesteld waarop de verdachten duidelijk zichtbaar zijn. Aangezien zij waarschijnlijk nog minderjarig zijn, geeft de politie de verdachten de kans zichzelf te melden. Wanneer na 14 dagen blijkt dat daar geen gehoor aan gegeven is, worden de camerabeelden openbaar gemaakt en wordt op die manier de hulp van het publiek ingeschakeld om de identiteit van de verdachten te achterhalen.

3 verdachten
Om deze oproep kracht bij te zetten, wordt er nu wel al meer informatie over het signalement van 3 verdachten gedeeld:

  1. Jongen, gezet postuur, zwart haar, licht getint, donkerblauwe jas, zwarte broek, zwarte schoenen.
  2. Jongen, brildragend, bruin haar, draagt pet met wit-bruin geruit motief, witte jas met donkerblauwe/grijze mouwen en donkerblauwe/grijze streep over schouders, zwarte schoenen met witte accenten en een zwarte trainingsbroek met 3 rode verticale strepen op de broekspijpen.
  3. Meisje, donkere jeans, zwarte schoenen met witte accenten, zwart jack, grijs shirt met witte en rood/roze accenten, langer donker haar, gedragen met een scheiding in het midden.
Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Business Development Manager

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Navetto zoekt:

Accountmanager Noord-West en Accountmanager Zuid-West Nederland

Fulltime (40 uur) - Arij Koplaan 3, 3132 AA, Vlaardingen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!