Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Project in beeld (16) | Building integrated pv voor woningen, en akkerbouwers pakken door

Project in beeld (16) | Building integrated pv voor woningen, en akkerbouwers pakken door

In de rubriek ‘Project in beeld’ publiceert Solar Magazine tweewekelijks een – niet uitputtend – overzicht van opgeleverde zonne-energieprojecten met een omvang van 500 tot 2.000 zonnepanelen.

Bongo Solar is gestart met de plaatsing van 1.650 zonnepanelen op het bedrijfspand van Boon en Pijlman Milieu in Almelo. De zonnepanelen gaan jaarlijks 400.000 kilowattuur zonnestroom produceren.

HG Montage heeft bij akkerbouwbedrijf Emmens in Zeijen 825 zonnepanelen geplaatst. De zwarte pv-modules van JA Solar zijn uitgerust met omvormers van Huawei.

Voor Plus Leven installeert Atama Solar in opdracht van Stafier Holland momenteel gebouwgeïntegreerde zonnepanelen (bipv-modules) op 10 woningen. Iedere woning wordt uitgerust met 52 bipv-modules van 100 wattpiek per stuk.

Het Vlaamse Zorgbedrijf Meetjesland gaat 1.700 zonnepanelen plaatsen op 4 van zijn woonzorgcentra en assistentiewoningen. Op die manier wil het zoveel mogelijk zijn eigen elektriciteitsverbruik opwekken. 458 zonnepanelen op Residentie Merlaen in Maldegem, 480 zonnepanelen op Ter Hollebeke in Evergem, 500 zonnepanelen op Te Oudenvoorde in Evergem en 228 zonnepanelen op Ter Leenen in Deinze (Nevele).

Stichting UdenEnergiek realiseert het eerste zonnedak van de gemeente Uden waarbij zonne-energie lokaal én collectief opgewekt en verbruikt wordt. Het gaat om 700 beschikbare zonnepanelen die geplaatst worden op het agrarisch bedrijfsdak van de familie Wijdeven aan de Lageburchtweg 4 in Uden. Het wordt gerealiseerd met behulp van de postcoderoosregeling.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
OpdeZon zoekt:

Monteurs zonnepanelen

OpdeZon zoekt Hoofdmonteurs zonnepanelen, Monteurs zonnepanelen én Leerling-monteurs zonnepanelen
Fulltime • Utrecht
HRsolar zoekt:

Business development manager

HRsolar zoekt een business development manager
Fulltime • De Lier
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!