Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BAIYILED introduceert Aurora Smart LED
foto: BAIYILED

BAIYILED introduceert Aurora Smart LED

BAIYILED heeft de Aurora Smart LED ontwikkeld. Het Aurora-systeem bestaat uit componenten omhuld door een matzwarte aluminium behuizing.

De Aurora is volgens BAIYILED ontworpen om bedrijven maximale flexibiliteit te leveren op het vlak van verlichtingsbesturing en installatiemogelijkheden om zo het stroomverbruik en de installatietijd te minimaliseren. Dit resulteert in een korte terugverdientijd en lage totale eigendomskosten.

De Aurora komt met plug-ins die eenvoudig aan het armatuur kunnen worden geklikt. Bijvoorbeeld modules zoals bewegings- en daglichtsensoren die eenvoudig (her)geprogrammeerd kunnen worden met een afstandsbediening. Ook kunnen de armaturen aan elkaar of via Aurora-doorverbindprofielen worden doorverbonden, waardoor er geen kabelgoot benodigd is. Hierdoor kan er volgens het bedrijf tot 90 procent energiebesparing en een halvering van de installatietijd worden gerealiseerd.

Naast de verlichtingsbesturing zijn er ook plug-ins ontwikkeld die zijn geïntegreerd met de functies van het Internet of Things (IoT); zo kunnen beveiligingscamera’s en wireless luidsprekers eenvoudiger aan het systeem worden geklikt. De gemiddelde terugverdientijd ligt onder de 2 jaar.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

PV Engineer

Slim Opgewekt zoekt een PV Engineer
Fulltime • Arnhem
Libra Energy zoekt:

Stagiair Clean Projects

Libra Energy biedt een Uitdagende stage bij snelgroeiende organisatie in duurzame energie
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!