Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vrijopnaam wint Europese aanbesteding zonnepark Waalre
foto: Vrijopnaam

Vrijopnaam wint Europese aanbesteding zonnepark Waalre

Energieleverancier Vrijopnaam heeft de Europese aanbesteding voor de realisatie van zonnepark Waalre gewonnen. Het zonnepark bestaat uit zo’n 4.000 zonnepanelen.

Naar verwachting is het zonnepark einde van dit jaar gereed en gaat het vanaf dan zonnestroom produceren voor 350 huishoudens.

Concessievergoeding
Energieleverancier Vrijopnaam heeft de hoogste concessievergoeding geboden en won om die reden de aanbesteding. Dit betekent extra inkomsten voor de gemeente Waalre en deze inkomsten kunnen gebruikt worden voor nieuwe investeringen in duurzaamheid.

Inwoners en ondernemers uit de omgeving die participeren, profiteren van de opbrengst van de zonnepanelen. Zij kunnen kiezen tussen de regeling Verlaagd Tarief (red. postcoderoosregeling), een Paneelopnaam of meedoen via crowdfunding.

Vrijopnaam is voornemens om het zonnepark te realiseren met een maximale ecologische bijdrage aan de omgeving. Hiertoe zal de locatie in zijn geheel worden ingezaaid met een op maat vastgestelde mix van inheemse bloemen en kruiden die een ideale leefomgeving vormen voor insecten, bijen en vlinders.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
SMA Benelux zoekt:

Key accountmanager commercial PV & Storage

SMA Benelux zoekt een Key accountmanager commercial PV & Storage
Fulltime • Mechelen
Pure Energie zoekt:

Adviseur omgevingsmanagement Zon

Pure Energie zoekt een Adviseur omgevingsmanagement Zon
Fulltime • Enschede
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!