Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ENGIE geeft startschot voor bouw zonnepark Lage Woerd van 6 megawattpiek
foto: ENGIE

ENGIE geeft startschot voor bouw zonnepark Lage Woerd van 6 megawattpiek

ENGIE heeft de eerste paal geslagen voor het nieuwe zonnepark Lage Woerd nabij de Goudwerf in Ewijk. Het eerste grote zonnepark in Beuningen wordt 6 megawattpiek groot en telt 18.200 zonnepanelen.

Het zonnepark zal voor ten minste 23 jaar voor 1.800 huishoudens zonnestroom gaan leveren. Nu de eerste paal de grond is ingedraaid, volgen de komende weken nog eens 4.500 palen die als basis dienen voor de stellages waarop de zonnepanelen worden bevestigd. In juli volgt de plaatsing van de 18.200 zonnepanelen en na een testperiode wordt eind van dit jaar de aansluiting op het netwerk gerealiseerd.

Batterij
Voor de aanleg van het zonnepark zijn 2 werkcontainers op het terrein geplaatst. Die zijn voorzien van zonnepanelen en een batterij zodat ook de energie die nodig is tijdens de aanleg van het zonnepark zoveel mogelijk groen en lokaal wordt opgewekt. Na de bouw wordt het terrein voor een groot deel afgewerkt met groene hagen zodat vanaf de weg het zonnepark nauwelijks te zien zal zijn.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
kWh People zoekt:

Senior Ontwikkelaar Zon

kWh People zoekt een Senior Ontwikkelaar Zon
Fulltime • Randstad
Polyglot zoekt:

Customer Support Technician

For its client Polyglot is looking for a Customer Support Technician NL/ENG
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!