Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vlaamse onderwijsinstellingen kunnen geld lenen bij overheid voor zonneboilers

Vlaamse onderwijsinstellingen kunnen geld lenen bij overheid voor zonneboilers

De Vlaamse regering stelt 6,5 miljoen euro beschikbaar voor energiebesparende maatregelen in gebouwen van hogescholen en universiteiten. Hiermee kunnen de onderwijsinstellingen onder meer zonneboilers aanschaffen.

De Vlaamse ministers Hilde Crevits, Lydia Peeters en Koen van den Heuvel hebben de regeling gezamenlijk aangekondigd. Het is de derde keer dat er een oproep wordt gedaan aan hogescholen en universiteiten om bestaande gebouwen beter te isoleren en energie te besparen. De instellingen kunnen tot 15 oktober 2019 projecten indienen. De projecten die de meeste CO2-besparing per euro subsidie opleveren, komen in aanmerking voor maximaal 50 procent subsidie van de kosten.

In 2016 en 2017 werden respectievelijk 86 en 91 projecten toegekend. In aanmerking komen naast zonneboilers ook warmtepompen, hoogrendementsketels, dak-, muur- en vloerisolatie en hoogrendementsglas.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
ProfiNRG zoekt:

Technisch verkoper buitendienst

ProfiNRG zoekt een technisch verkoper buitendienst
Fulltime • Utrecht
Straightforward B.V. zoekt:

Trainee/Projectondersteuner

Straightforward B.V. zoekt een Trainee/Projectondersteuner
minimaal 32 uur • Schinnen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!