Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ING Real Estate Finance en Zoncoalitie ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

ING Real Estate Finance en Zoncoalitie ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

ING Real Estate Finance (ING REF) en Zoncoalitie hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend met als doel klanten van ING REF te helpen bij het realiseren van zonne-energieprojecten op grote daken.

‘Wij bieden vastgoedeigenaren onafhankelijk advies en vergelijkende offertes, om een onderbouwde keuze te kunnen maken’, duidt Alex Muhring, algemeen directeur bij de Zoncoalitie. ‘ING REF heeft gemerkt dat klanten keuze en onafhankelijkheid belangrijk vinden. Daarom mogen wij hun klanten bijstaan bij het verduurzamen van hun vastgoed.’

Zoncoalitie is een onafhankelijk platform voor advies en ontwikkeling van zonnestroomprojecten op commercieel en maatschappelijk vastgoed. Zoncoalitie regelt de SDE+-subsidieaanvraag, de technische haalbaarheidsstudie en geeft advies bij de keuze voor het exploitatiemodel, de financiering en de juridische aspecten. Vervolgens wordt er een gerichte uitvraag richting aanbieders van zonne-energie verzorgd, waarna de vastgoedeigenaar uit vergelijkende offertes de best passende aanbieder kan kiezen.

ING REF biedt zijn klanten sinds enige tijd via het 5-Stappenplan inzicht in de benodigde maatregelen voor verduurzaming en energiebesparing van hun vastgoedportefeuille via de REF Duurzaam App.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Stagiair Office Management

Libra Energy zoekt een Stagiair Office Management
Fulltime • Uitgeest
ECONNETIC zoekt:

Senior Consultant Windenergie

ECONNETIC zoekt een Senior Consultant Windenergie
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!