Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zoetermeer, Westland en Delft willen 190.000 vierkante meter zonnepanelen aanbesteden
foto: Zon en Zo

Zoetermeer, Westland en Delft willen 190.000 vierkante meter zonnepanelen aanbesteden

De gemeenten Zoetermeer, Delft en Westland zijn een schriftelijke marktconsultatie gestart ter voorbereiding op een aanbesteding van circa 190.000 vierkante meter aan zonnepanelen.

De 3 gemeenten organiseren de marktconsultatie via de samenwerkingsorganisatie Inkoopkracht ZHW. De gemeenten stellen grote waarde te hechten aan de mening van marktpartijen en wil hen vroegtijdig en actief betrekken voordat de voorgenomen aanbesteding van start zal gaan. De gemeente Zoetermeer zal in de toekomstige aanbesteding optreden als penvoerder namens de andere gemeenten (Westland en Delft) en om deze reden zal het cluster Inkoop van de gemeente Zoetermeer fungeren als aanspreekpunt tijdens deze marktconsultatie.

Met de marktconsultatie beogen de gemeenten input te vergaren voor de inrichting van de aanbestedingsstrategie, contractvorm en contractuitvoering. Bovendien hopen ze zoveel mogelijk partijen te bereiken, te interesseren en te stimuleren tot meedenken.

Uiteindelijk willen de gemeenten samen komen tot een overeenkomst met een of meer leveranciers. Gezamenlijk willen ze vervolgens tientallen gebouwen van zonnepanelen voorzien. In Delft gaat het om een dakoppervlakte van 70.000 vierkante meter, in Westland om 35.000 vierkante meter en in Zoetermeer om 85.000 vierkante meter.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
kWh People zoekt:

Senior Ontwikkelaar Zon

kWh People zoekt een Senior Ontwikkelaar Zon
Fulltime • Randstad
Zon Advies Nederland zoekt:

Installateur zonnepanelen en elektricien(s)

Zon Advies Nederland zoekt Installateur zonnepanelen en elektricien(s)
Fulltime • Regio Gelderland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!