Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bouw zonnepark LontZon van ruim 1 megawattpiek in St. Annaparochie bijna klaar
foto: Mensonides

Bouw zonnepark LontZon van ruim 1 megawattpiek in St. Annaparochie bijna klaar

Mensonides is bijna klaar met de bouw van een zonnepark van 1,15 megawattpiek in St. Annaparochie. Het zonnepark met 3.660 zonnepanelen wordt gebouwd op bedrijventerrein De Wissel.

Bouwbedrijf Lont is de opdrachtgever voor het zonnepark dat gebruikmaakt van een onderconstructie van de Mannen van Staal. De montage van de zonnepanelen vindt plaats door Montage Service Friesland en de overige installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door Mensonides Installatie.

De bouw van het project, dat gerealiseerd wordt met SDE+-subsidie, ging in april van start. Het gaat om een zogenaamde oost-westopstelling. De zonnepanelen zijn afkomstig van LONGi Solar en hebben een vermogen van 315 wattpiek per stuk. De zonnepanelen die aangesloten zijn op 14 omvormers van Huawei moeten jaarlijks ruim 1 miljoen kilowattuur zonnestroom gaan produceren.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Customer Service Medewerker

Zonneplan zoekt een Customer Service Medewerker
Fulltime • Zwolle
Rooftop Energy zoekt:

Accountmanager

Rooftop Energy zoekt een accountmanager
Fulltime • Rotterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!