Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gerben Smit (Solarfields) genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year 2019
foto: Solarfields

Gerben Smit (Solarfields) genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year 2019

Gerben Smit is, als medeoprichter van Solarfields, genomineerd voor de EY Entrepreneur Of The Year-award. Solarfields doet mee in de categorie Emerging en neemt het op tegen 9 andere genomineerden.

Gerben Smit, die samen met Jelmer Pijlman dagelijks leidinggeeft aan zo’n 40 medewerkers, over deze nominatie: ‘Ik zag dit écht niet aankomen. We proberen onszelf altijd uit te dagen en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Natuurlijk ben ik erg trots op deze nominatie. Het is bewijslast dat we als Solarfields heel goed bezig zijn en nu gaan we natuurlijk ook voor de winst.’

De EY Entrepreneur Of The Year-award is een van de bekendste ondernemersprijzen ter wereld. De prijs wordt al ruim 20 jaar in meer dan 60 landen uitgereikt. De award is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen.

Solarfields is een ontwikkelaar van grootschalige energiesystemen, waaronder zonneparken en -daken. Om de energietransitie te versnellen, ontwikkelt en realiseert Solarfields eigen projecten en biedt het ondersteuning bij projecten van anderen. De eerste zonneparken zijn inmiddels gerealiseerd. Op dit moment heeft de ontwikkelaar een pijplijn van meer dan 150 projecten die samen ruim 2.500 hectare aan zonnepanelen vertegenwoordigen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Schone Energie zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

Schone Energie zoekt een Commercieel medewerker binnendienst
32-40 uur • Den Haag
AliusEnergy zoekt:

Service support engineer

AliusEnergy zoekt een service support engineer.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!