Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Delta presenteert 2 stringomvormers en oplossing voor Cloud-Monitoring
foto: Delta

Delta presenteert 2 stringomvormers en oplossing voor Cloud-Monitoring

Delta Electronics presenteert deze week tijdens Intersolar Europe de 3-fase-stringomvormer M125HV, de compacte stringomvormer M70A met 6 MPP-trackers en de cloudgebaseerde monitoringoplossing MyDeltaSolar.

Met een maximaal schijnbaar uitgangsvermogen van 140 kilovoltampère en een ingangsspanningsbereik van 860 tot 1.600 volt gelijkstroom is de M125HV–omvormer geschikt voor grote zonneparken. De omvormer optimaliseert de stroomproductie van de pv-installaties met een rendement van 99,2 procent. Door de hoge ingangsspanning en de resulterende lage stroom kunnen kleine kabeldiameters gebruikt worden en is er minder energieverlies.

De nieuwe M70A 3-fase-stringomvormer met een maximaal schijnbaar uitgangsvermogen van 75 kilovoltampère is dankzij het compacte design en geringe gewicht gemakkelijk te transporteren en installeren. De 6 MPP-trackers met telkens 3 paar connectoren geven systeemontwerpers meer flexibiliteit bij het toewijzen van modulestrings en zorgen voor een maximale opbrengst. Bij grondopstellingen kunnen de rijen met weinig afstand tot elkaar worden opgesteld en kan eventuele schaduwvorming door het doordacht toewijzen van de MPP-trackers worden gecompenseerd. 

Delta presenteert ten slotte de nieuwe, cloudgebaseerde monitoringoplossing: MyDeltaSolar werkt samen met alle Delta-omvormers. De oplossing biedt de mogelijkheid tot beheer van meerdere installaties en alle omvormers van een installatie. De oplossing is beschikbaar voor mobiele toestellen en desktop-pc en is compatibel met monitoringoplossingen van verschillende externe aanbieders.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Solarwatt zoekt:

Accountmanager

Solarwatt zoekt een accountmanager
Tiel • Fulltime
AliusEnergy zoekt:

Parttime sales support medewerk(st)er

AliusEnergy zoekt een parttime Sales support medewerk(st)er.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!