Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Intersolar Europe: SolarEdge presenteert 2 nieuwe omvormers en eigen batterijen
foto: SolarEdge

Intersolar Europe: SolarEdge presenteert 2 nieuwe omvormers en eigen batterijen

SolarEdge gaat zijn StorEdge-oplossingen uitbreiden met nieuwe omvormers die geoptimaliseerd zijn voor het gecombineerde beheer van zonne-energie, energieopslag en het energieverbruik thuis.

Tijdens Intersolar Europe geeft het bedrijf deze week een voorproefje van eigen commerciële en residentiële batterijen om zijn zonne-energieoplossingen uit te breiden.

Er worden 3 nieuwe StorEdge-oplossingen aan het productprogramma toegevoegd. In juni 2019 zal SolarEdge een 1-fase-omvormer met HD-Wave-technologie op de markt brengen, die het beheer van zonne-energie, energieopslag en het energieverbruik thuis in 1 omvormer integreert. De combinatie van al deze functies in 1 omvormer zal de installatie vereenvoudigen, de return-of-investment van het systeem verbeteren en het eigen energieverbruik verhogen.

Een tweede uitbreiding van StorEdge is de geplande toevoeging van een 3-fase-omvormer die kan worden gekoppeld aan één of meer 48-volt-batterijen ter ondersteuning van de groeiende markt voor de opslag van zonne-energie.

De derde oplossing die tijdens Intersolar Europe wordt gepresenteerd, zijn de commerciële en residentiële SolarEdge-batterijen die aan het StorEdge-programma zullen worden toegevoegd om een uitgebreide opslagoplossing te bieden. De batterijen van SolarEdge zullen naar verwachting begin 2020 wereldwijd beschikbaar zijn en het bedrijf zal de compatibiliteit van StorEdge met meerdere batterijfabrikanten blijven ondersteunen.

‘Aangezien de evoluerende zonne-energiemarkt zich bij het verhogen van eigen energieverbruik en netstabilisatie concentreert, worden de pv-plus opslagoplossingen een kritieke factor in de proliferatie van slimme zonne-energie ecosystemen’, aldus Lior Handelsman, vicepresident marketing en productstrategie en oprichter van SolarEdge. ‘Door StorEdge uit te breiden en batterijen toe te voegen aan het productprogramma van SolarEdge, zullen we een compleet energieaanbod voor zowel installateurs als systeemeigenaren aanbieden.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Backend PHP Developer

Zonneplan zoekt een Backend PHP Developer
Fulltime • Zwolle
Wocozon zoekt:

Project Coördinator Hoogbouw

Wocozon zoekt een klantenservice medewerk(st)er.
36-40 uur • De Meern - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!