Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
E2-Energy wint aanbesteding TenneT voor aanleg zonnepark
foto: E2-Energy

E2-Energy wint aanbesteding TenneT voor aanleg zonnepark

E2-Energy heeft de aanbesteding van TenneT gewonnen om een zonnepark te realiseren op het braakliggende terrein achter het hoogspanningsstation Voorburg.

Het zonnepark moet een totaalvermogen van minimaal 411,6 kilowattpiek krijgen (red. oftewel minimaal 300 wattpiek per zonnepaneel). Het wordt gerealiseerd op het braakliggende terrein achter het netbeheerstation Voorburg. Het pv-systeem moet jaarlijks 420.500 kilowattuur zonnestroom opwekken.

De zonnepanelen worden op het huidige ‘grasgedeelte’ van het terrein geplaatst. Daarbij wordt rekening gehouden met biodiversiteit door ruimte tussen de zonnepanelen te creëren en een gedeelte van het park onder een hellingshoek te installeren. De opgewekte elektriciteit wordt middels een nieuw aan te leggen kabel naar de bestaande aansluiting gebracht.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
LightsourceBP zoekt:

Project Developer

LightsourceBP is looking for a Project Developer.
Fulltime • Netherlands
Zonneplan zoekt:

Junior Online Marketeer

Zonneplan zoekt een Junior Online Marketeer
Fulltime • Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!