Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
De Hypotheker en HomeQgo willen uitrol zonnepanelen versnellen en financieren

De Hypotheker en HomeQgo willen uitrol zonnepanelen versnellen en financieren

De Hypotheker biedt (potentiële) huizenbezitters vanaf nu inzicht in een mogelijke besparing op de woonlasten door het verduurzamen van hun huis met onder meer zonnepanelen.

De Hypotheker gaat dit realiseren met behulp van de duurzaamheidsscan van HomeQgo. Volgens het bedrijf ontbreekt het woningeigenaren vaak aan de kennis over de mogelijkheden om energiebesparende voorzieningen zoals zonnepanelen te financieren. Met de duurzaamheidsscan kunnen zij in een handomdraai een scan maken van de eigen woning en de best passende energiebesparende voorzieningen in kaart brengen. De Hypotheker geeft vervolgens een op maat gesneden advies over hoe deze maatregelen gefinancierd kunnen worden.

Uit onderzoek van De Hypotheker onder ruim 1.000 huiseigenaren blijkt dat ruim 60 procent het verduurzamen van de woning belangrijk vindt. De helft beschouwt dit als een taak voor zichzelf. Huizenbezitters geven aan het vaak lastig te vinden om de langetermijnbesparing van zulke investeringen in te schatten.

De duurzaamheidsscan brengt op basis van verschillende bronnen en met behulp van een 3D-woningmodel in beeld wat de beste opties zijn, welke investering hier tegenoverstaat, wanneer deze kan worden terugverdiend en welke besparing dit maandelijks kan opleveren. Hierna krijgen huizenbezitters direct antwoord op de vraag hoe zij de verduurzaming van hun woning kunnen financieren. Via het platform van HomeQgo kan vervolgens de gehele afhandeling van de verduurzaming plaatsvinden: van offertes tot en met de installatie.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Energiebedrijf Vrijopnaam zoekt:

Projectontwikkelaar Zon

32-40 uur - Rijen, Ericssonstraat 2 (Crown Business Center)
Saman Groep zoekt:

Recruiter

Parttime (24 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr. 1
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!