Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
De Hypotheker en HomeQgo willen uitrol zonnepanelen versnellen en financieren

De Hypotheker en HomeQgo willen uitrol zonnepanelen versnellen en financieren

De Hypotheker biedt (potentiële) huizenbezitters vanaf nu inzicht in een mogelijke besparing op de woonlasten door het verduurzamen van hun huis met onder meer zonnepanelen.

De Hypotheker gaat dit realiseren met behulp van de duurzaamheidsscan van HomeQgo. Volgens het bedrijf ontbreekt het woningeigenaren vaak aan de kennis over de mogelijkheden om energiebesparende voorzieningen zoals zonnepanelen te financieren. Met de duurzaamheidsscan kunnen zij in een handomdraai een scan maken van de eigen woning en de best passende energiebesparende voorzieningen in kaart brengen. De Hypotheker geeft vervolgens een op maat gesneden advies over hoe deze maatregelen gefinancierd kunnen worden.

Uit onderzoek van De Hypotheker onder ruim 1.000 huiseigenaren blijkt dat ruim 60 procent het verduurzamen van de woning belangrijk vindt. De helft beschouwt dit als een taak voor zichzelf. Huizenbezitters geven aan het vaak lastig te vinden om de langetermijnbesparing van zulke investeringen in te schatten.

De duurzaamheidsscan brengt op basis van verschillende bronnen en met behulp van een 3D-woningmodel in beeld wat de beste opties zijn, welke investering hier tegenoverstaat, wanneer deze kan worden terugverdiend en welke besparing dit maandelijks kan opleveren. Hierna krijgen huizenbezitters direct antwoord op de vraag hoe zij de verduurzaming van hun woning kunnen financieren. Via het platform van HomeQgo kan vervolgens de gehele afhandeling van de verduurzaming plaatsvinden: van offertes tot en met de installatie.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelen adviseur

NovaVolt zoekt 2 zonnepanelen adviseurs.
Fulltime • Midden-Nederland en Alphen aan de Rijn
Duravolt zoekt:

Werkvoorbereider E

Duravolt is op zoek naar een Werkvoorbereider E
Fulltime • Heerlen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!