Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Huawei benoemt Wattkraft tot Certified Service Partner
foto: Huawei

Huawei benoemt Wattkraft tot Certified Service Partner

Huawei heeft zijn eerste Certified Service Partner (CSP) geselecteerd: Wattkraft is aangewezen als Official Huawei Importer/Partner. Het betekent de start van het CSP-programma van Huawei in Europa.

Het programma is gericht op het versterken van de samenwerking en realiseert win-winsitutaties in de competitieve zonne-energiesector.

De voorbije jaren was Wattkraft volgens Huawei de belangrijkste distributeur voor de Huawei Smart pv-activiteiten op de Europese zonne-energiemarkt, met een distributie van 600 megawattpiek in 2018. De 2 bedrijven hebben de gezamenlijke doelstelling om tot 2020 de distributie van 2 gigawattpiek aan Huawei pv-omvormers te realiseren.

Wattkraft is de eerste CSP-partner van Huawei in Europa. De visie van het programma is om het partnerschap verder te revitaliseren en de voordelen voor partners te verbeteren, terwijl klanten betere diensten worden aangeboden.

Wattkraft is op de Europese markt distributeur en systeemintegrator voor Huawei-omvormers. Het bedrijf distribueerde sinds 2015 meer dan 1 gigawattpiek aan omvormers. Wattkraft verzorgt voor Huawei de distributie en commerciële projectactiviteiten in Duitsland, de Benelux, Zuid-Europa en India.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Volta Solar zoekt:

Teamleider Uitvoering

Volta Solar zoekt een Teamleider Uitvoering
Fulltime • Heerlen
Solnet Group zoekt:

Cleantech Sales Manager / Sales Manager of Smart Solar Solutions

Solnet Group zoekt een Cleantech Sales Manager / Sales Manager of Smart Solar Solutions
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!