Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ROC van Amsterdam start aanbesteding voor zonnepanelen

ROC van Amsterdam start aanbesteding voor zonnepanelen

Het ROC van Amsterdam is een aanbesteding gestart voor het plaatsen van zonnepanelen. De locatie in Hilversum wordt sowieso van zonnepanelen voorzien, voor Amsterdam is het een optie.

Voor het gebouw aan de Arena in Hilversum en het gebouw Fraijlemaborg in Amsterdam is het ROC bezig met het vernieuwen van de dakbedekking. Daarnaast is men bezig met de implementatie van het project Frisse Scholen en de implementatie van energiebesparende maatregelen. De opdrachtgever wil in dit perspectief op de locatie Hilversum een turn-key pv-systeem laten plaatsen en in de toekomst zullen mogelijk meerdere gebouwen voorzien worden van zonnepanelen. Voor de locatie Amsterdam zijn nog niet alle uitgangspunten en omstandigheden helder en daarom wordt deze locatie als optie uitgevraagd, waarbij het ROC wel uitgaat van een mogelijke levering in de zomervakantie van 2019. De beslissing om wel of niet voor project Amsterdam te gaan, valt in week 19. 

In Hilversum gaat het om een systeem van 390 kilowattpiek of meer, te realiseren in oost-westopstelling én als afscherming van de andere installaties op het dak. In Amsterdam zou het gaan om een systeem van 300 kilowattpiek of meer. Inschrijven voor de aanbesteding kan nog tot en met 20 mei.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Solarwatt zoekt:

Accountmanager

Solarwatt zoekt een accountmanager
Tiel • Fulltime
E2-Energie zoekt:

Elektromonteur

E2-Energie zoekt een elektromonteur
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!