Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ROC van Amsterdam start aanbesteding voor zonnepanelen

ROC van Amsterdam start aanbesteding voor zonnepanelen

Het ROC van Amsterdam is een aanbesteding gestart voor het plaatsen van zonnepanelen. De locatie in Hilversum wordt sowieso van zonnepanelen voorzien, voor Amsterdam is het een optie.

Voor het gebouw aan de Arena in Hilversum en het gebouw Fraijlemaborg in Amsterdam is het ROC bezig met het vernieuwen van de dakbedekking. Daarnaast is men bezig met de implementatie van het project Frisse Scholen en de implementatie van energiebesparende maatregelen. De opdrachtgever wil in dit perspectief op de locatie Hilversum een turn-key pv-systeem laten plaatsen en in de toekomst zullen mogelijk meerdere gebouwen voorzien worden van zonnepanelen. Voor de locatie Amsterdam zijn nog niet alle uitgangspunten en omstandigheden helder en daarom wordt deze locatie als optie uitgevraagd, waarbij het ROC wel uitgaat van een mogelijke levering in de zomervakantie van 2019. De beslissing om wel of niet voor project Amsterdam te gaan, valt in week 19. 

In Hilversum gaat het om een systeem van 390 kilowattpiek of meer, te realiseren in oost-westopstelling én als afscherming van de andere installaties op het dak. In Amsterdam zou het gaan om een systeem van 300 kilowattpiek of meer. Inschrijven voor de aanbesteding kan nog tot en met 20 mei.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

Technical Service Engineer – Tier 2

SolarEdge zoekt een Technical Service Engineer – Tier 2
Fulltime • Vianen
AliusEnergy zoekt:

Accountmanager Solar

kWh People zoekt voor AliusEnergy een Accountmanager Solar
Fulltime • Midden en Zuid Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!