Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Project in beeld (8) | Zonnepanelen voor sporthal, woningcorporatie en mkb-bedrijven
foto: KiesZon

Project in beeld (8) | Zonnepanelen voor sporthal, woningcorporatie en mkb-bedrijven

In de rubriek ‘Project in beeld’ deze week aandacht voor zonnepanelen bij WDP, woningcorporatie Ymere, Refitech Carbon Fiber Components en Sportcentrum Midden Boskoop.

Ruim 960 zonnepanelen zijn door KiesZon geplaatst op het dak van een warehouse op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn. Het is het tweede zonnedak dat KiesZon realiseert voor logistiek vastgoedspecialist WDP. Jaarlijks zal met de zonnepanelen 275.000 kilowattuur aan duurzame zonnestroom worden opgewekt. Eerder dit jaar liet WDP een locatie in Soesterberg door KiesZon voorzien van 946 panelen.

De Groene Monteurs plaatst op een flat van woningcorporatie Ymere in de Bijlmermeer momenteel 752 zonnepanelen. Voor het project Garstkamp in de Amsterdamse woonwijk is gebruikgemaakt van zonnepanelen van REC met een vermogen van 320 wattpiek per stuk. De zonnepanelen zijn geplaatst op een onderconstructie van Sunbeam.

De zonnepaneleninstallatie bij het Waalwijkse hightechbedrijf Refitech Carbon Fiber Components is in gebruik genomen. Het project is gerealiseerd door Solar Valley. Met 912 zonnepanelen op het dak is de verwachte stroomopbrengst 245.000 kilowattuur per jaar. Refitech gebruikt zelf ongeveer 140.000 kilowattuur per jaar. De overtollige zonnestroom is beschikbaar voor andere bedrijven in Waalwijk die willen verduurzamen.

Solar Street Light Solutions is drukdoende met de plaatsing van 632 zonnepanelen op het dak van Sportcentrum Midden Boskoop. De installatie kent een vermogen van 192 kilowattpiek.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Groene projectbegeleider

Wocozon zoekt een froene projectbegeleider
32-40 uur • De Meern - Utrecht
NPG zoekt:

(Junior) ontwikkelaar zon

NPG zoekt een (Junior) ontwikkelaar zon, regio Nederland
Fulltime • Regio Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!