Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sharp introduceert 3 monokristallijne zonnepanelen
foto: Sharp

Sharp introduceert 3 monokristallijne zonnepanelen

Sharp introduceert in de Benelux 3 zonnepanelen op basis van monokristallijn-siliciumtechnologie. De zonnepanelen – met een maximumvermogen van 370 wattpiek – worden toegevoegd aan de productlijn NU-A.

De zonnepanelen NU-AH370, de NU-AK310 en de NU-AK300B zijn uitgerust met innovatieve passivated emitter rear cell (perc-)technologie. Daarnaast zijn ze uitgerust met de verbeterde 5-busbartechnologie voor meer betrouwbaarheid, efficiëntie en een verminderde serieweerstand.

Met een maximaal vermogen van 370 wattpiek met 72 zonnecellen biedt de NU-AH370 een module-efficiëntie van 19,1 procent. De vermogenstolerantie is maximaal 5 procent. De NU-AK310 heeft een vermogen van 310 wattpiek. De NU-AK300B kent een vermogen van 300 wattpiek. De NU-AK300B heeft een zwart frame en matchende backsheet.

Andrew Lee, sales director Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Sharp: ‘De nieuwste line-up laat de natuurlijke evolutie van onze NU-A-productlijn zien. Er zijn verbeteringen doorgevoerd binnen onze supply chain. Dit stelt ons in staat om onze klanten kostenbesparingen te bieden en tegelijk te garanderen dat de modules de beste Sharp-technologie bevatten.’

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Accountmanager

Zelfstroom zoekt een Accountmanager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Straightforward B.V. zoekt:

Trainee/Projectondersteuner

Straightforward B.V. zoekt een Trainee/Projectondersteuner
minimaal 32 uur • Schinnen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!