Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BHM Solar en energiecoöperaties gaan zonneparken ontwikkelen

BHM Solar en energiecoöperaties gaan zonneparken ontwikkelen

BHM Solar heeft een overeenkomst gesloten met 4 Utrechtse energiecoöperaties om zonneparken te ontwikkelen. Het gaat om Rijne Energie, de Windvogel, U-Wind en Energie-U.

De corporaties hebben zich samen met Eneco en BHM Solar bij de gemeente Utrecht gemeld als initiatiefnemers van het te ontwikkelen energiepark in Rijnenburg en Reijerscop ten zuiden van de A12.

Eneco en de 4 energiecoöperaties hebben afgesproken een exclusieve samenwerking voor de ontwikkeling van windprojecten aan te gaan. Door het ondertekenen van de overeenkomst met BHM Solar is er nu ook een exclusieve samenwerking op het gebied van zonnestroomprojecten vastgelegd.

BHM Solar heeft ervaring in het ontwikkelen van grootschalige zonnestroomprojecten op zowel logistieke daken als grond. Voorzitter Marcel Goossens van Rijne Energie over de samenwerking: ‘Onze leden willen het verduurzamen van Utrecht daadwerkelijk mogelijk maken door te participeren in zonne- en windprojecten. Door deze overeenkomst zijn we weer een stap verder in de realisatie daarvan de komende jaren.’

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
HVC Lokale Energie zoekt:

Senior Business Ontwikkelaar Wind & Zon

HVC Lokale Energie zoekt een Senior Business Ontwikkelaar Wind & Zon
Fulltime • Alkmaar
Enphase zoekt:

Field Applications Engineer

Enphase is looking for a Field Applications Engineer.
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!