Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BHM Solar en energiecoöperaties gaan zonneparken ontwikkelen

BHM Solar en energiecoöperaties gaan zonneparken ontwikkelen

BHM Solar heeft een overeenkomst gesloten met 4 Utrechtse energiecoöperaties om zonneparken te ontwikkelen. Het gaat om Rijne Energie, de Windvogel, U-Wind en Energie-U.

De corporaties hebben zich samen met Eneco en BHM Solar bij de gemeente Utrecht gemeld als initiatiefnemers van het te ontwikkelen energiepark in Rijnenburg en Reijerscop ten zuiden van de A12.

Eneco en de 4 energiecoöperaties hebben afgesproken een exclusieve samenwerking voor de ontwikkeling van windprojecten aan te gaan. Door het ondertekenen van de overeenkomst met BHM Solar is er nu ook een exclusieve samenwerking op het gebied van zonnestroomprojecten vastgelegd.

BHM Solar heeft ervaring in het ontwikkelen van grootschalige zonnestroomprojecten op zowel logistieke daken als grond. Voorzitter Marcel Goossens van Rijne Energie over de samenwerking: ‘Onze leden willen het verduurzamen van Utrecht daadwerkelijk mogelijk maken door te participeren in zonne- en windprojecten. Door deze overeenkomst zijn we weer een stap verder in de realisatie daarvan de komende jaren.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

Service- en onderhoudstechnicus buitendienst

SolarEdge zoekt een Service- en onderhoudstechnicus buitendienst
Fulltime • Vianen
Sungevity zoekt:

Technisch Manager Solar

Sungevity zoekt een Technisch Manager Solar
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!