Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Albert Heijn gaat samenwerken met Bouwinvest voor zonnepanelen
foto: © Rene Van Den Berg | Dreamstime.com

Albert Heijn gaat samenwerken met Bouwinvest voor zonnepanelen

Albert Heijn gaat samenwerken met Bouwinvest Retail Fund. De 2 bedrijven hebben een huurovereenkomst voor het gebruik van zonnepanelen gesloten.

Het is het eerste resultaat uit gesprekken tussen beide partijen, waarin ze nagaan op welke wijze ze elkaar kunnen helpen bij het realiseren van de eigen duurzaamheidsdoelstellingen. Albert Heijn en Bouwinvest zijn erin geslaagd om voor de vestiging Molenhoek in Rosmalen over de praktische, technische, fiscale en commerciële obstakels bij het plaatsen van zonnepanelen heen te stappen.

Bouwinvest gaat de zonnepanelen die geplaatst worden, verhuren aan Albert Heijn en ontvangt daarvoor een vaste huurprijs. Als eigenaar is Bouwinvest verantwoordelijk voor de installaties en het onderhoud. De panelen worden rechtstreeks op de elektriciteitsvoorziening van Albert Heijn aangesloten. De zonnepanelen worden begin 2019 geplaatst. De kennis die in Rosmalen wordt opgedaan, zal worden benut voor cases in andere winkelcentra.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

Junior Projectleider

Slim Opgewekt zoekt een Junior Projectleider
Fulltime • Arnhem
Zon & Zo zoekt:

Hoofd financiële administratie

Zon & Zo zoekt een hoofd financiële administratie.
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!