Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Albert Heijn gaat samenwerken met Bouwinvest voor zonnepanelen
foto: © Rene Van Den Berg | Dreamstime.com

Albert Heijn gaat samenwerken met Bouwinvest voor zonnepanelen

Albert Heijn gaat samenwerken met Bouwinvest Retail Fund. De 2 bedrijven hebben een huurovereenkomst voor het gebruik van zonnepanelen gesloten.

Het is het eerste resultaat uit gesprekken tussen beide partijen, waarin ze nagaan op welke wijze ze elkaar kunnen helpen bij het realiseren van de eigen duurzaamheidsdoelstellingen. Albert Heijn en Bouwinvest zijn erin geslaagd om voor de vestiging Molenhoek in Rosmalen over de praktische, technische, fiscale en commerciële obstakels bij het plaatsen van zonnepanelen heen te stappen.

Bouwinvest gaat de zonnepanelen die geplaatst worden, verhuren aan Albert Heijn en ontvangt daarvoor een vaste huurprijs. Als eigenaar is Bouwinvest verantwoordelijk voor de installaties en het onderhoud. De panelen worden rechtstreeks op de elektriciteitsvoorziening van Albert Heijn aangesloten. De zonnepanelen worden begin 2019 geplaatst. De kennis die in Rosmalen wordt opgedaan, zal worden benut voor cases in andere winkelcentra.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Klantenservice medewerk(st)er

Wocozon zoekt een klantenservice medewerk(st)er.
32-40 uur • Utrecht - De Meern
Anoniem zoekt:

Customer Support Technician – Solar

Een anoniem bedrijf zoekt een Customer Support Technician – Solar
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!