Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor nog eens 9 gebouwen van Merin
foto: Nuon

Zonnepanelen voor nog eens 9 gebouwen van Merin

Merin gaat in 2019 zijn zonnepanelenproject verder uitbreiden. Van de 13 locaties waarvoor in de najaarsronde van 2018 SDE+-subsidie is aangevraagd, zijn nu 9 beschikkingen toegekend.

Hiermee krijgt het grote zonnedakproject van Merin en Nuon, goed voor in totaal circa 33.000 zonnepanelen op 7 Merin-gebouwen en 30 procent van het totale elektriciteitsverbruik van Merin, in 2019 een vervolg.

Van het eerste deel van het project zijn onder meer de zonnepanelen op het OAK Building in Apeldoorn operationeel. Daarnaast is de verwachting dat in de komende 2 maanden 4 extra pv-installaties operationeel zijn in Amsterdam, Utrecht, Capelle aan den IJssel en nog 1 in Apeldoorn.

Met de toekenning van de 9 nieuwe beschikkingen kan Merin de duurzame ambitie om de benodigde energie voor Merin-gebouwen volledig zelf op te wekken, verder nastreven.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
EigenEnergie.net zoekt:

Operationeel Uitvoerder

EigenEnergie.net zoekt een Operationeel Uitvoerder
Fulltime • Geldrop
SolarEdge zoekt:

Field Service Engineer buitendienst

SolarEdge zoekt een Field Service Engineer buitendienst
Fulltime • Vianen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!