Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor nog eens 9 gebouwen van Merin
foto: Nuon

Zonnepanelen voor nog eens 9 gebouwen van Merin

Merin gaat in 2019 zijn zonnepanelenproject verder uitbreiden. Van de 13 locaties waarvoor in de najaarsronde van 2018 SDE+-subsidie is aangevraagd, zijn nu 9 beschikkingen toegekend.

Hiermee krijgt het grote zonnedakproject van Merin en Nuon, goed voor in totaal circa 33.000 zonnepanelen op 7 Merin-gebouwen en 30 procent van het totale elektriciteitsverbruik van Merin, in 2019 een vervolg.

Van het eerste deel van het project zijn onder meer de zonnepanelen op het OAK Building in Apeldoorn operationeel. Daarnaast is de verwachting dat in de komende 2 maanden 4 extra pv-installaties operationeel zijn in Amsterdam, Utrecht, Capelle aan den IJssel en nog 1 in Apeldoorn.

Met de toekenning van de 9 nieuwe beschikkingen kan Merin de duurzame ambitie om de benodigde energie voor Merin-gebouwen volledig zelf op te wekken, verder nastreven.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

PV Engineer

Slim Opgewekt zoekt een PV Engineer
Fulltime • Arnhem
Schone Energie zoekt:

1e elektromonteur/uitvoerder zonne-energie

Schone Energie zoekt een 1e Projectengineer zonne-energie
Fulltime • Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!