Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
KiesZon levert 4.784 zonnepanelen bij supermarktketen Jumbo op
foto: KiesZon

KiesZon levert 4.784 zonnepanelen bij supermarktketen Jumbo op

In opdracht van Jumbo heeft KiesZon nog eens 4.784 zonnepanelen op het dak van een distributiecentrum in Veghel geplaatst. Het is het derde dak van Jumbo dat door KiesZon is voorzien van zon-pv.

Eerder werden in 2017 al het dak van een ander Veghels distributiecentrum en het dak van het Jumbo hoofdkantoor van zonnepanelen voorzien.

In tegenstelling tot de eerder gerealiseerde zonnestroomprojecten bestaat het meest recentelijk opgeleverde zonnedak uit polykristallijn siliciumzonnepanelen. In 2017 viel de keuze op dunne filmzonnepanelen. Met betrekking tot de opstelling is er door de engineers van KiesZon gekozen voor een oost-westpositionering.

Het zonnedak is jaarlijks goed voor 1,1 miljoen kilowattuur zonnestroom. Opgeteld bij de productie van de eerder gerealiseerde zonnedaken houdt dat in dat Jumbo in Veghel zo’n 3 miljoen kilowattuur stroom elk jaar zelf opwekt.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Huawei zoekt:

Technical Mkt Manager

Huawei zoekt een Technical Support Engineer m/v
LightsourceBP zoekt:

Project Developer

LightsourceBP is looking for a Project Developer.
Fulltime • Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!