Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bouquetnet plaatst 2.052 zonnepanelen

Bouquetnet plaatst 2.052 zonnepanelen

Groenland heeft 2.052 zonnepanelen laten plaatsen op zijn bedrijfspand waarin Bouquetnet gehuisvest is. De 564 kilowattpiek aan zonnepanelen is geplaatst op het pand op bedrijventerrein Greenpark Aalsmeer.

Op het pand bij Bloominess lag al 540 kilowattpiek aan zonnepanelen. In totaal exploiteert Groenland voor zijn bedrijven meer dan 1,1 megawattpiek aan zonne-energie. Met deze investering draagt Groenland bij aan zijn ambitie om een van de meest toonaangevende duurzame groen- en bloeileveranciers in de retail te zijn.

Kandelaar Elektrotechniek en VDL Services hebben de turnkey-installatie verzorgd van de zonnepanelen van NSP die geleverd zijn door 4BLUE, de SMA-omvormers en het VDL-montagesysteem voor platte daken.

John Celie, directeur van Groenland: ‘De installatie is vlekkeloos verlopen. De samenwerking tussen VDL Services en Kandelaar was vanaf het begin optimaal, omdat het ontwerp door deze partijen gezamenlijk is gemaakt. Kandelaar Elektro is verantwoordelijk voor de gehele elektrische installatie van ons bedrijf en verzorgt ook het onderhoud van de zonnepaneleninstallatie. In combinatie met de onderconstructie van VDL Services geeft dit ons maximale zekerheid in dit project.’

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
3E zoekt:

Sales Manager - SynaptiQ & Data Services

3E zoekt een Sales Manager - SynaptiQ & Data Services
Fulltime • Nederland
Zonmaat zoekt:

Monteur zonnepanelen

Zonmaat zoekt een monteur zonnepanelen omgeving Utrecht.
Fulltime • Omgeving Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!