Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bouquetnet plaatst 2.052 zonnepanelen

Bouquetnet plaatst 2.052 zonnepanelen

Groenland heeft 2.052 zonnepanelen laten plaatsen op zijn bedrijfspand waarin Bouquetnet gehuisvest is. De 564 kilowattpiek aan zonnepanelen is geplaatst op het pand op bedrijventerrein Greenpark Aalsmeer.

Op het pand bij Bloominess lag al 540 kilowattpiek aan zonnepanelen. In totaal exploiteert Groenland voor zijn bedrijven meer dan 1,1 megawattpiek aan zonne-energie. Met deze investering draagt Groenland bij aan zijn ambitie om een van de meest toonaangevende duurzame groen- en bloeileveranciers in de retail te zijn.

Kandelaar Elektrotechniek en VDL Services hebben de turnkey-installatie verzorgd van de zonnepanelen van NSP die geleverd zijn door 4BLUE, de SMA-omvormers en het VDL-montagesysteem voor platte daken.

John Celie, directeur van Groenland: ‘De installatie is vlekkeloos verlopen. De samenwerking tussen VDL Services en Kandelaar was vanaf het begin optimaal, omdat het ontwerp door deze partijen gezamenlijk is gemaakt. Kandelaar Elektro is verantwoordelijk voor de gehele elektrische installatie van ons bedrijf en verzorgt ook het onderhoud van de zonnepaneleninstallatie. In combinatie met de onderconstructie van VDL Services geeft dit ons maximale zekerheid in dit project.’

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

Junior Projectleider

Slim Opgewekt zoekt een Junior Projectleider
Fulltime • Arnhem
Sungevity zoekt:

Senior Manager Installatiepartners

Sungevity zoekt een Senior Manager Installatiepartners
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!