Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sunrock plaatst 5.796 zonnepanelen bij distributiecentrum Waddinxveen
foto: Sunrock

Sunrock plaatst 5.796 zonnepanelen bij distributiecentrum Waddinxveen

Importeur en distributeur van biologische groente en fruit Eosta is afgelopen najaar verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Waddinxveen. Sunrock gaat er nu 5.796 zonnepanelen plaatsen.

De bouw van het zonne-energiesysteem is in volle gang. Het totaal geïnstalleerd vermogen bedraagt 1,59 megawattpiek. Het opgewekt vermogen per jaar is circa 1,5 gigawattuur, genoeg energie voor 420 huishoudens. De 5.796 zonnepanelen moeten in de periode februari-maart aan het elektriciteitsnetwerk gekoppeld worden.

Bij de bouw van het pand was maatschappelijk verantwoord een van de centrale thema’s. Het gebouw heeft een lange lijst circulaire en duurzame kenmerken. Het hout in het kantoor is van duurzaam Nederlands iepen, de systeemwanden en het isolatiemateriaal in de tussenmuren zijn circulair en de kantoorstoelen zijn van gerecycled kunststof. Daarnaast wordt regenwater ingezameld voor lokale bewatering van de tuinbouw.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Schone Energie zoekt:

1e Projectengineer zonne-energie

Schone Energie zoekt een 1e Projectengineer zonne-energie
Fulltime • Den Haag
BayWa zoekt:

Sales Representative (Nederland)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!