Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Renusol lanceert PV Configurator 3.0

Renusol lanceert PV Configurator 3.0

Renusol introduceert in de Benelux de derde generatie van zijn online PV Configurator. De nieuwe configurator bespaart kosten door nauwkeurig de componenten te bepalen die nodig zijn voor het pv-systeem.

Dit bespaart volgens het bedrijf onnodige onderdelen en versnelt de installatie van zonnepanelen. Een ervaren gebruiker kan met de configurator een project in 90 seconden ontwerpen. Nieuwe functionaliteiten en toevoegingen zijn onder meer sneeuw- en windbelastingsnormen uit 17 landen, beschikbaarheid in 9 talen, een tekenfunctie van Google Maps, eenvoudige bewerking van modulevelden en gedetailleerde montageplannen die gemakkelijk op de bouwplaats te lezen zijn.

Het Eurocode-veiligheidsconcept, met de mogelijkheid om de vereisten voor de levensduur en de gevolgklassen in te stellen, leidt volgens Renusol tot technisch en economisch geoptimaliseerde resultaten. Elk projectrapport bevat daarbij statistische informatie over alle individuele componenten.

Renusol heeft wereldwijd in 48 landen inmiddels montagesystemen voor 3 gigawattpiek zonnepanelen geleverd.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Planoloog/planner

Lightsource zoekt een planoloog/planner.
Fulltime • Amsterdam
SolarNRG zoekt:

Ervaren installateurs

SolarNRG zoekt ervaren installateurs.
Fulltime • Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!