Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Renusol lanceert PV Configurator 3.0

Renusol lanceert PV Configurator 3.0

Renusol introduceert in de Benelux de derde generatie van zijn online PV Configurator. De nieuwe configurator bespaart kosten door nauwkeurig de componenten te bepalen die nodig zijn voor het pv-systeem.

Dit bespaart volgens het bedrijf onnodige onderdelen en versnelt de installatie van zonnepanelen. Een ervaren gebruiker kan met de configurator een project in 90 seconden ontwerpen. Nieuwe functionaliteiten en toevoegingen zijn onder meer sneeuw- en windbelastingsnormen uit 17 landen, beschikbaarheid in 9 talen, een tekenfunctie van Google Maps, eenvoudige bewerking van modulevelden en gedetailleerde montageplannen die gemakkelijk op de bouwplaats te lezen zijn.

Het Eurocode-veiligheidsconcept, met de mogelijkheid om de vereisten voor de levensduur en de gevolgklassen in te stellen, leidt volgens Renusol tot technisch en economisch geoptimaliseerde resultaten. Elk projectrapport bevat daarbij statistische informatie over alle individuele componenten.

Renusol heeft wereldwijd in 48 landen inmiddels montagesystemen voor 3 gigawattpiek zonnepanelen geleverd.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Oranjedak zoekt:

PV engineer

Oranjedak zoekt een PV engineer/werkvoorbereider. Met vijf vestigingen binnen Nederland en ruim 40 jaar ervaring is Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche.
Fulltime • Zwijndrecht
Schone Energie zoekt:

1e elektromonteur/uitvoerder zonne-energie

Schone Energie zoekt een 1e Projectengineer zonne-energie
Fulltime • Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!