Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Kamervragen over subsidie voor dakpannen met zonnecellen
foto: ZEP

Kamervragen over subsidie voor dakpannen met zonnecellen

De Kamerleden William Moorlag (PvdA) en Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD) hebben Kamervragen gesteld over subsidie voor dakpannen met zonnecellen.

Ze hebben de vragen gesteld aan minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat en staatssecretaris Snel van Financiën.

De bewindslieden wordt onder meer verzocht in kaart te brengen welke subsidieregelingen, belastingkortingen en andere stimuleringsmaatregelen er naast het terugvragen van btw bestaan om zonne-energie te stimuleren. Daarbij wil men weten of deze stimuleringsmaatregelen ook gelden voor zonne-energie uit dakpannen.

Mochten er hierbij belemmeringen zijn, vragen de Kamerleden de bewindslieden om in kaart te brengen welke belemmeringen er bestaan om stimuleringsmaatregelen van toepassing te verklaren voor de opwekking van zonne-energie uit dakpannen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Conversie Website Manager

Zelfstroom zoekt een Conversie Website Manager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!