Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hendriks Coppelmans voorziet 76 woningen van ruim 1.000 zonnepanelen

Hendriks Coppelmans voorziet 76 woningen van ruim 1.000 zonnepanelen

Bouwbedrijf Hendriks Coppelmans heeft 76 woningen in de gemeente Asten voorzien van zonnepanelen. Het gaat om een indaksysteem waarbij meer dan 1.000 zonnepanelen zijn geplaatst.

Het bouwbedrijf omschrijft het als een zogenaamde ‘no-regretmaatregel’. Bij de woningen is asbest verwijderd en is een nieuw geïsoleerd dak geplaatst met indakzonnepanelen. ‘Win-win, want de corporatie kreeg een toekomstproof dak en de bewoner lagere energielasten en een comfortabeler huis’, aldus het bouw bedrijf.

Woningcorporatie Bergopwaarts koos er daarbij voor om beide zijden van het dak te vervangen. Het volledige dak is daardoor voorzien van nieuwe, isolerende dakplaten. Rondom de dakdoorvoeren is een aantal rijen nieuwe dakpannen geplaatst, gecombineerd met een indaksysteem voor de zonnepanelen. Afhankelijk van het type woning, kregen de woningen 12 of 15 zonnepanelen op 1 dakzijde. De andere zijde werd voorzien van nieuwe dakpannen. Met deze variant zijn de woningen van energielabel C naar label A, of zelfs A+ gegaan.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Solarcentury zoekt:

Projectengineer zonneprojecten

Solarcentury zoekt een projectengineer zonneprojecten
Fulltime • Helmond
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Advies & Verkoop

Zon & Zo zoekt een Teamlid Advies & Verkoop
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!