Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hendriks Coppelmans voorziet 76 woningen van ruim 1.000 zonnepanelen

Hendriks Coppelmans voorziet 76 woningen van ruim 1.000 zonnepanelen

Bouwbedrijf Hendriks Coppelmans heeft 76 woningen in de gemeente Asten voorzien van zonnepanelen. Het gaat om een indaksysteem waarbij meer dan 1.000 zonnepanelen zijn geplaatst.

Het bouwbedrijf omschrijft het als een zogenaamde ‘no-regretmaatregel’. Bij de woningen is asbest verwijderd en is een nieuw geïsoleerd dak geplaatst met indakzonnepanelen. ‘Win-win, want de corporatie kreeg een toekomstproof dak en de bewoner lagere energielasten en een comfortabeler huis’, aldus het bouw bedrijf.

Woningcorporatie Bergopwaarts koos er daarbij voor om beide zijden van het dak te vervangen. Het volledige dak is daardoor voorzien van nieuwe, isolerende dakplaten. Rondom de dakdoorvoeren is een aantal rijen nieuwe dakpannen geplaatst, gecombineerd met een indaksysteem voor de zonnepanelen. Afhankelijk van het type woning, kregen de woningen 12 of 15 zonnepanelen op 1 dakzijde. De andere zijde werd voorzien van nieuwe dakpannen. Met deze variant zijn de woningen van energielabel C naar label A, of zelfs A+ gegaan.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Pure Energie zoekt:

Locatieontwikkelaar Zon (zuid-NL)

Pure Energie is per direct op zoek naar Locatieontwikkelaar Zon (zuid-NL).
Fulltime • Zuid-Nederland
Zonneplan zoekt:

Dakspecialist

Zonneplan zoekt een Dakspecialist.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!