Solar Magazine - Wocozon betaalt financiering Participatiefonds Duurzame Economie Noord Holland (PDENH) terug
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Wocozon betaalt financiering Participatiefonds Duurzame Economie Noord Holland (PDENH) terug
(foto: Wocozon)

Wocozon betaalt financiering Participatiefonds Duurzame Economie Noord Holland (PDENH) terug

Wocozon heeft conform de doelstelling de eerder van het Participatiefonds Duurzame Economie Noord Holland (PDENH) verkregen financiering voor de opstartfase van zijn organisatie terugbetaald.

Hierdoor zet Wocozon een volgende stap in haar ontwikkeling en wordt de verdere uitrol van zonne-energie binnen de provincie Noord-Holland middels een grootschalige financieringsfaciliteit doorgezet. De kapitaalinjectie van PDENH vond plaats in 2016 en door de nu bereikte schaalgrootte is een opvolgende financiering mogelijk geworden. Daarmee komt de door PDENH verstrekte financiering, inclusief rendement, terug in het fonds waar deze middelen opnieuw beschikbaar komen voor de financiering van bedrijven en projecten op het gebied van duurzaamheid.

Wocozon passeerde eerder dit jaar de grens van 100.000 aangesloten woningen. Voor de financiering om een deel van deze woningen van zonnepanelen te voorzien, heeft de stichting in diverse provincies een aantal lokale fondsen (red. waaronder PDENH) bereidt gevonden om hen, vooruitlopend op het aantrekken van een omvangrijkere financiering, financieel te ondersteunen. Dankzij het PDENH kon Wocozon reeds een start maken met het realiseren van zonnepanelen op ruim 1.000 sociale huurwoningen in de provincie Noord-Holland.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2022

De Marktgids Zonne-energie 2022 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vol stroomnet en hoge prijzen zonnepanelen zorgen voor onzekerheid: Vlaanderen en Nederland willen stap maken naar...
Vacatures
SolarMinds zoekt:

Service monteur

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
kWh People zoekt:

Projectleider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!