Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sungevity plaatst zonnepanelen op 2.600 eengezinswoningen Amvest
(foto: Amvest)

Sungevity plaatst zonnepanelen op 2.600 eengezinswoningen Amvest

Sungevity start nog dit najaar met het plaatsen van zonnepanelen op 2.600 eengezinswoningen van de woningportefeuilles van Amvest.

Wim Wensing, Chief Investment Officer bij Amvest, over het project: ‘In 2050 is nog 70 procent van de huidige woningvoorraad in gebruik. Het energiezuiniger maken van bestaande huurwoningen is een grote uitdaging, maar levert per geïnvesteerde euro een flinke milieuwinst op. Samenwerken met huurders is de sleutel tot succes.’

Amvest vraagt geen huurverhoging in ruil voor de plaatsing van de zonnepanelen. Huurders profiteren direct van een lagere energierekening. Hierdoor krijgt Amvest de bewoners naar eigen zeggen op een positieve manier mee en ontstaat een vliegwieleffect.

Met de zonnepanelen voor de 2.600 woningen wordt naar verwachting een totale zonnestroomopwek van ruim 5,6 miljoen kilowattuur per jaar gerealiseerd.

Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
EnergieWonen zoekt:

Service Manager Zonnepanelen (M/V)

EnergieWonen zoekt een Service Manager Zonnepanelen (M/V).
Fulltime • Almere
VDH Solar zoekt:

Accountmanager binnendienst

VDH Solar zoekt een accountmanager binnendienst.
Fulltime • Hazerswoude
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!