Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sungevity plaatst zonnepanelen op 2.600 eengezinswoningen Amvest
(foto: Amvest)

Sungevity plaatst zonnepanelen op 2.600 eengezinswoningen Amvest

Sungevity start nog dit najaar met het plaatsen van zonnepanelen op 2.600 eengezinswoningen van de woningportefeuilles van Amvest.

Wim Wensing, Chief Investment Officer bij Amvest, over het project: ‘In 2050 is nog 70 procent van de huidige woningvoorraad in gebruik. Het energiezuiniger maken van bestaande huurwoningen is een grote uitdaging, maar levert per geïnvesteerde euro een flinke milieuwinst op. Samenwerken met huurders is de sleutel tot succes.’

Amvest vraagt geen huurverhoging in ruil voor de plaatsing van de zonnepanelen. Huurders profiteren direct van een lagere energierekening. Hierdoor krijgt Amvest de bewoners naar eigen zeggen op een positieve manier mee en ontstaat een vliegwieleffect.

Met de zonnepanelen voor de 2.600 woningen wordt naar verwachting een totale zonnestroomopwek van ruim 5,6 miljoen kilowattuur per jaar gerealiseerd.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
NPG zoekt:

Projectontwikkelaar zon & wind

NPG zoekt een projectontwikkelaar duurzame energie
Fulltime • Riemst (B)
Schone Energie zoekt:

Accountmanager zonne-energie B2B

Schone Energie zoekt een Accountmanager zonne-energie B2B
Fulltime • Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!