Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
China: 24,3 gigawattpiek zonnepanelen geïnstalleerd in eerste helft 2018

China: 24,3 gigawattpiek zonnepanelen geïnstalleerd in eerste helft 2018

De National Energy Administration in China meldt dat het land in de eerste helft van 2018 24,3 gigawattpiek aan zonnepanelen heeft verwelkomd.Per eind juni beschikt het land over 154,5 gigawattpiek aan zonnepanelen.

In China melden de National Energy Administration (NEA), de China National Development and Reform Commission (NDRC) en het ministerie van Financiën begin juni een afbouw door te voeren van het feed-in tarief voor zonnepanelen inclusief cap.

In 2017 steeg de afzet van zonnepanelen in China met ruim 50 procent tot 53 gigawattpiek. In totaal beschikte China per eind 2017 over zo’n 130 gigawattpiek aan pv-vermogen. China plaatste in het eerste kwartaal van 2018 in totaal 9,65 gigawattpiek aan zonnepanelen. Volgens AECEA betekende dat een groei van 22 procent.

In de eerste helft van 2018 werd er 12,1 gigawattpiek aan zonnepanelen in de utiliteitsmarkt verwelkomd (red. 30 procent minder dan in dezelfde periode in 2017) en 12,2 gigawattpiek aan distributed generated pv (DG, red. decentrale en kleinschalige pv-installaties, een toename van 72 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2017).

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Accountmanager Solar

kWh People zoekt voor AliusEnergy een Accountmanager Solar
Fulltime • Midden en Zuid Nederland
ProfiNRG zoekt:

Onderhouds-/Service monteur PV-systemen (zonnepaneel installaties)

ProfiNRG zoekt een Onderhouds-/Service monteur PV-systemen (zonnepaneel installaties)
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!