Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sociale werkplaats Patijnenburg stelt 1.389 zonnepanelen in werking
(foto: Patijnenburg)

Sociale werkplaats Patijnenburg stelt 1.389 zonnepanelen in werking

Patijnenburg in Naaldwijk zet deze zomer een verdere stap in de verduurzaming van de bedrijfsvoering. Het dak van de productieomgeving van Patijnenburg is voorzien van 1.389 zonnepanelen.

Het monitoringssysteem is tijdens een feestelijke en energieke bijeenkomst in werking gesteld door de wethouders Piet Vreugdenhil en Ben van der Stee - in aanwezigheid van de toeleveranciers (red. Wattco, Van der Valk Solar Systems, Solar Construct Nederland en Elektravon) en de medewerkers. Het systeem biedt real time inzicht in de hoeveelheid kilowattuur die dagelijks en in totaal aan zonnestroom wordt opgewekt.

Patijnenburg voert in opdracht van gemeente Westland de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de re-integratie in het kader van de Participatiewet uit. De organisatie begeleidt al meer dan 60 jaar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

E-commerce marketeer

Libra Energy zoekt een E-commerce marketeer
Fulltime • Uitgeest
Slim Opgewekt zoekt:

Assistent Projectleider

Slim Opgewekt zoekt een Assistent Projectleider
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!