Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Samenwerking GroenLeven met Agrifirm: zonnepanelenaanbod voor 17.000 veehouders
(foto: GroenLeven/Agrifirm)

Samenwerking GroenLeven met Agrifirm: zonnepanelenaanbod voor 17.000 veehouders

GroenLeven en Agrifirm zijn onder de titel AgrifirmZon een samenwerking gestart. Het programma moet leiden tot zonnepanelen op de daken van de ondernemers van Agrifirm.

Agrifirm is een coöperatie waarin zo’n 17.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld. Met AgrifirmZon wil de coöperatie zijn klanten helpen om op een eenvoudige manier te verduurzamen en voorziet het zijn eigen fabrieken van zonnestroom opgewekt door de aangesloten ondernemers.

De dakhuuroplossing van GroenLeven staat dan ook centraal in de samenwerking met Agrifirm. De Agrifirm-ondernemer verhuurt zijn of haar dak, met een minimale grootte van 1.000 vierkante meter, aan GroenLeven die daar zonnepanelen op plaatst. De ondernemer ontvangt van GroenLeven een huurvergoeding per paneel. GroenLeven verzorgt de installatie, aansluiting op het elektriciteitsnet, monitoring, financiering, garanties en het onderhoud. De stroom die wordt opgewekt is zoals gezegd bedoeld voor de fabrieken van Agrifirm, maar kan ook door de Agrifirm-ondernemer zelf worden gebruikt.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Enphase zoekt:

Field Applications Engineer

Enphase is looking for a Field Applications Engineer.
Fulltime • Eindhoven
Rexel Nederland zoekt:

Sales Consultant Duurzame Energie

Rexel Nederland is op zoek naar een Sales Consultant Duurzame Energie.
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!