Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LONGi gaat productiecapaciteit wafers uitbreiden naar 45 gigawattpiek
(foto: LONGi Group)

LONGi gaat productiecapaciteit wafers uitbreiden naar 45 gigawattpiek

LONGi Green Energy, wereldwijd de grootste fabrikant van monokristallijne wafers voor zonnepanelen, heeft officieel bevestigd zijn productiecapaciteit uit te gaan breiden naar 45 gigawattpiek.

In zijn ‘Strategic 3-Year Plan for Monocrystalline Wafer Business’ stelt het bedrijf eind 2018 de waferproductiecapaciteit al uitgebreid te willen hebben van 15 naar 48 gigawattpiek. Eind 2019 moet dit al 36 gigawattpiek zijn en eind 2020 moet de mijlpaal van 45 gigawattpiek bereikt worden.

Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is snelle opschaling volgens LONGi nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.

Overigens is LONGi zelf ook producent  van zonnepanelen. Zo presenteerde het bedrijf eind vorig jaar in Amerika een zonnepaneel van meer dan 360 wattpiek op basis van 72 zonnecellen. Bovendien werkt het bedrijf ook aan bifacial zonnepanelen met een vermogen tot 400 wattpiek. 

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Svea Solar B.V. zoekt:

Technical Product Manager

Fulltime (40 uur) - Binnen Parallelweg 10, Helmond
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Commercieel Medewerker Binnendienst

32-40 uur - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!