Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zeeland Refinery laat zonnepark van 11 megawattpiek bouwen
(foto: Pixabay)

Zeeland Refinery laat zonnepark van 11 megawattpiek bouwen

Zeeland Refinery is met SDE+-subsidie gestart met de uitvoering van zonnepark Zeeland Solar. Het zonnepark krijgt een vermogen van 11 megawattpiek en wordt gebouwd door Total Solar.

Onder toeziend oog van gedeputeerde van de Ben de Reu van de provincie Zeeland en burgemeester Gerben Dijksterhuis tekenden Tanneguy Descazeaud namens Zeeland Refinery en Hélène Macela-Gouin namens Total Solar eind december de overeenkomst tot het ontwikkelen van Zeeland Solar. Total Solar is de partij die het zonnepark zal bouwen.

Het zonnepark komt op het eigen terrein van Zeeland Refinery te staan en zal de raffinaderij voor een deel voorzien in eigen energie. 

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
The Blue Deal zoekt:

Blauwe rotsen met groene stippen

vaAtotZon, dochter van The Blue Deal, is op zoek naar blauwe rotsen met groene stippen.
Fulltime •
EigenEnergie.net zoekt:

DC Monteur

EigenEnergie.net zoekt een DC Monteur.
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!