Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zeeland Refinery laat zonnepark van 11 megawattpiek bouwen
(foto: Pixabay)

Zeeland Refinery laat zonnepark van 11 megawattpiek bouwen

Zeeland Refinery is met SDE+-subsidie gestart met de uitvoering van zonnepark Zeeland Solar. Het zonnepark krijgt een vermogen van 11 megawattpiek en wordt gebouwd door Total Solar.

Onder toeziend oog van gedeputeerde van de Ben de Reu van de provincie Zeeland en burgemeester Gerben Dijksterhuis tekenden Tanneguy Descazeaud namens Zeeland Refinery en Hélène Macela-Gouin namens Total Solar eind december de overeenkomst tot het ontwikkelen van Zeeland Solar. Total Solar is de partij die het zonnepark zal bouwen.

Het zonnepark komt op het eigen terrein van Zeeland Refinery te staan en zal de raffinaderij voor een deel voorzien in eigen energie. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Inkoper Solar

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Inkoper Solar.
Fulltime • Amsterdam
Vattenfall zoekt:

Development Manager Large Scale Solar

Vattenfall is looking for a Development Manager Large Scale Solar for the Netherlands.
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!