Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarEdge nadert met monitoringsplatform grens van 500.000 zonnepanelensystemen
(foto: SolarEdge)

SolarEdge nadert met monitoringsplatform grens van 500.000 zonnepanelensystemen

SolarEdge meldt de grens te naderen van het 500.000ste zonnepanelensysteem dat aangesloten is op het monitoringsplatform van het bedrijf. De teller staat momenteel op 466.000 systemen.

In het rapport ‘Global PV Monitoring 2017-2022: Markets, Trends and Leading Players’ van GTM Research werd SolarEdge hierdoor benoemd tot ‘top global monitoring provider’.

De installateur die ervoor zorgt dat SolarEdge de mijlpaal bereikt – en dus de 500.000ste pv-installatie aanmeldt op het monitoringsplatform – krijgt een beloning van 10.000 dollar uitgereikt.

Volgens het bedrijf zorgt het gratis monitoringsplatform ervoor dat de prestaties van zonnepanelensystemen beter geborgd zijn en de onderhoudskosten gereduceerd worden. Het monitoringsplatform brengt niet alleen de energieopbrengst in beeld, maar ook de uptime van het systeem en de financiële prestaties. Voor het snel detecteren van storingen kunnen automatische alarmmeldingen ingesteld worden. Het dashboard van het monitoringsplatform zorgt ervoor dat de eindgebruiker direct de week-, maand- en jaaropbrengst van zijn zonnepanelensysteem in beeld krijgt. 

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Schone Energie zoekt:

1e elektromonteur/uitvoerder zonne-energie

Schone Energie zoekt een 1e Projectengineer zonne-energie
Fulltime • Den Haag
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!