Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarEdge nadert met monitoringsplatform grens van 500.000 zonnepanelensystemen
(foto: SolarEdge)

SolarEdge nadert met monitoringsplatform grens van 500.000 zonnepanelensystemen

SolarEdge meldt de grens te naderen van het 500.000ste zonnepanelensysteem dat aangesloten is op het monitoringsplatform van het bedrijf. De teller staat momenteel op 466.000 systemen.

In het rapport ‘Global PV Monitoring 2017-2022: Markets, Trends and Leading Players’ van GTM Research werd SolarEdge hierdoor benoemd tot ‘top global monitoring provider’.

De installateur die ervoor zorgt dat SolarEdge de mijlpaal bereikt – en dus de 500.000ste pv-installatie aanmeldt op het monitoringsplatform – krijgt een beloning van 10.000 dollar uitgereikt.

Volgens het bedrijf zorgt het gratis monitoringsplatform ervoor dat de prestaties van zonnepanelensystemen beter geborgd zijn en de onderhoudskosten gereduceerd worden. Het monitoringsplatform brengt niet alleen de energieopbrengst in beeld, maar ook de uptime van het systeem en de financiële prestaties. Voor het snel detecteren van storingen kunnen automatische alarmmeldingen ingesteld worden. Het dashboard van het monitoringsplatform zorgt ervoor dat de eindgebruiker direct de week-, maand- en jaaropbrengst van zijn zonnepanelensysteem in beeld krijgt. 

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Stagiair Clean Projects

Libra Energy biedt een Uitdagende stage bij snelgroeiende organisatie in duurzame energie
Fulltime • Uitgeest
SolarEdge zoekt:

Technisch Marketing Engineer BeLux

SolarEdge zoekt in België een Technisch Marketing Engineer BeLux
Fulltime • België
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!