Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Woningcorporatie Ymere financiert 42.000 zonnepanelen met lening Amsterdam
(foto: Rooftop Energy)

Woningcorporatie Ymere financiert 42.000 zonnepanelen met lening Amsterdam

Iederzon krijgt een lening van 4,85 miljoen euro uit het Duurzaamheidsfonds van de gemeente Amsterdam zodat het het Amsterdamse woningbezit van woningcorporatie Ymere kan verduurzamen.

Dit gaat Iederzon doen middels 42.000 zonnepanelen en 58.000 led-lampen.  Met het bedrag, een lening van de Bank Nederlandse Gemeenten, crowdfunding en financiering door dakpartners kan Iederzon het project financieren. Afgelopen juli werd al bekend dat door het beschikbaar stellen van financiering door de BNG Ymere minimaal 8.500 huurwoningen van zonnepanelen en led-verlichting zou gaan voorzien.

De energie die hiermee wordt bespaard komt overeen met het elektriciteitsverbruik van 6.600 Amsterdamse huishoudens. Daarnaast levert het huurders jaarlijks een financieel voordeel op door een lagere energierekening.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Janszon B.V. zoekt:

Project Engineer Zonne-energie

32-40 uur - 1095 AL
BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. zoekt:

Sales Representative (Nederland)

Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!