Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ZonnepanelenDelen realiseert crowdfunding voor 3.214 zonnepanelen
(foto: ZonnepanelenDelen)

ZonnepanelenDelen realiseert crowdfunding voor 3.214 zonnepanelen

Het crowdfundingsplatform ZonnepanelenDelen heeft met succes 2 nieuwe zonne-energieprojecten gecrowdfund. Het gaat om 1.312 zonnepanelen in Sint-Oedenrode en 1.902 zonnepanelen in Dalfsen.

Het pv-project in Sint-Oedenrode – ‘het Zonnedak van Erp’ geheten – bestaat uit 1.312 zonnepanelen van Canadian Solar van 265 wattpiek per stuk en is uitgerust met omvormers van ABB. Solaris Industria heeft het zonnedak ontwikkeld in samenwerking met energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds. De zonnepanelen moeten vanaf begin augustus zonnestroom gaan produceren. 48 deelnemers hebben via ZonnepanelenDelen de inleg van 40.875 euro toegezegd.

Ook bij het zonnedak van 1.902 zonnepanelen in Dalfsen is gekozen voor pv-modules van Canadian Solar van 265 wattpiek en omvormers van ABB. Solaris Industria heeft het zonnedak ontwikkeld in samenwerking met energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds en het wordt gerealiseerd bij Hogenkamp-Fokvarkens. 85 deelnemers hebben via ZonnepanelenDelen de inleg van 53.775 euro toegezegd.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Werkvoorbereider / Technisch binnendienst medewerker

AliusEnergy zoekt een Werkvoorbereider / Technisch binnendienst medewerker.
Fulltime • Eersel
ECONNETIC zoekt:

Project assistent

ECONNETIC zoekt een project assistent.
Fulltime • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!