Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ZonnepanelenDelen realiseert crowdfunding voor 3.214 zonnepanelen
(foto: ZonnepanelenDelen)

ZonnepanelenDelen realiseert crowdfunding voor 3.214 zonnepanelen

Het crowdfundingsplatform ZonnepanelenDelen heeft met succes 2 nieuwe zonne-energieprojecten gecrowdfund. Het gaat om 1.312 zonnepanelen in Sint-Oedenrode en 1.902 zonnepanelen in Dalfsen.

Het pv-project in Sint-Oedenrode – ‘het Zonnedak van Erp’ geheten – bestaat uit 1.312 zonnepanelen van Canadian Solar van 265 wattpiek per stuk en is uitgerust met omvormers van ABB. Solaris Industria heeft het zonnedak ontwikkeld in samenwerking met energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds. De zonnepanelen moeten vanaf begin augustus zonnestroom gaan produceren. 48 deelnemers hebben via ZonnepanelenDelen de inleg van 40.875 euro toegezegd.

Ook bij het zonnedak van 1.902 zonnepanelen in Dalfsen is gekozen voor pv-modules van Canadian Solar van 265 wattpiek en omvormers van ABB. Solaris Industria heeft het zonnedak ontwikkeld in samenwerking met energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds en het wordt gerealiseerd bij Hogenkamp-Fokvarkens. 85 deelnemers hebben via ZonnepanelenDelen de inleg van 53.775 euro toegezegd.

Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
Solarcentury zoekt:

Projectmanager zonneprojecten

Solarcentury zoekt een projectmanager zonneprojecten
Fulltime • Helmond
Zon Advies Nederland zoekt:

Adviseur zonnepanelen - zonneboilers

Zon Advies Nederland zoekt een adviseur zonnepanelen - zonneboilers
Fulltime • Diverse regio's in Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!