Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarNRG wint groepsaankoop Zuid-Holland
(foto: iChoosr)

SolarNRG wint groepsaankoop Zuid-Holland

SolarNRG heeft de groepsaankoop Zuid-Holland gewonnen. De groepsaankoop is gestart door Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr.

Ruim 4.760 inwoners uit de provincie schreven zich in voor deze actie. Alle deelnemers hebben een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem uit de veiling ontvangen. De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de veiling gemiddeld 29 procent lager dan de indicatieve marktprijs bij inschrijving.

Het is de zesde groepsaankoop van SamenZonneEnergie in Zuid-Holland. Inmiddels wekken meer dan 5.500 huishoudens via eerdere groepsaankopen van SamenZonneEnergie in Zuid-Holland eigen zonne-energie op.

SolarNRG heeft aangegeven nog ruimte te hebben in het aanbod. Om zoveel mogelijk inwoners van Zuid-Holland de mogelijkheid te bieden van dit aanbod te profiteren, blijft de inschrijving daarom voorlopig open totdat de maximale capaciteit is bereikt. Iedereen heeft tot en met uiterlijk 9 mei de tijd om te beslissen of ze het aanbod accepteren.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
OpdeZon zoekt:

Monteurs zonnepanelen

OpdeZon zoekt Hoofdmonteurs zonnepanelen, Monteurs zonnepanelen én Leerling-monteurs zonnepanelen
Fulltime • Utrecht
Zonneplan zoekt:

Werkvoorbereider / Planner

Zonneplan zoekt een Werkvoorbereider / Planner
Fulltime • Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!