Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Volta Limburg wint Europese aanbesteding voor 100.000 zonnepanelen project Parkstad
(foto: Stock)

Volta Limburg wint Europese aanbesteding voor 100.000 zonnepanelen project Parkstad

Volta Limburg heeft de aanbesteding als serviceprovider zonnepanelen voor 7.250 huishoudens in de gemeente Parkstad gewonnen. Het bedrijf gaat alle huizen van zonnepanelen voorzien.

Landgraaf startte namens Parkstad Limburg in maart de aanbesteding voor 50.750 zonnepanelen. Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal bieden in het project gezamenlijk 7.250 woningeigenaren de mogelijkheid bieden om tegen een lage rente geld te lenen voor zonnepanelen.

Het project is het eerste uit het beleid en uitvoeringsprogramma Parkstad Limburg Energie Transitie (PALET) en moet de opmaat zijn naar een energie neutrale regio in 2040. Waar aanvankelijk gesproken werd over 50.750 zonnepanelen, meldt Volta Limburg nu dat de woningen in totaal worden voorzien van 101.500 panelen met een investeringswaarde van 45,3 miljoen euro. Het project wordt in 2 jaar tijd gerealiseerd.

Eind 2016 volgen informatieavonden voor geïnteresseerden. Verder worden burgers onder meer via de huis-aan-huisbladen geïnformeerd. Tijdens de informatieavonden kan men zich wanneer gewenst definitief aanmelden. Tevens kan een online dakcheck aanvragen om te kijken of het dak geschikt is. Men ontvangt een vrijblijvende offerte en een contract van de eigen gemeente. Na akkoord worden de zonnepanelen zo snel mogelijk door Volta Solar op het dak geplaatst.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Schone Energie zoekt:

Accountmanager zonne-energie B2B

Schone Energie zoekt een Accountmanager zonne-energie B2B
Fulltime • Den Haag
AliusEnergy zoekt:

Werkvoorbereider elektro

AliusEnergy zoekt een werkvoorbereider elektro
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!