Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vlaams minister Tommelein aangesteld als peetvader van zonnewarmtemascotte SolarBoy
(foto: Besolar)

Vlaams minister Tommelein aangesteld als peetvader van zonnewarmtemascotte SolarBoy

De Vlaams minister van Energie Bart Tommelein is benoemd dat peetvader van SolarBoy, het 3D-figuur dat in Vlaanderen als mascotte van zonnewarmte opereert.

Sinds zijn aantreden heeft minister Tommelein diverse maatregelen genomen om de uitrol van zonne-energie te stimuleren – in het bijzonder zonnepanelen – en nu zit de minister zich dus ook in voor zonnewarmte.

Branchevereniging Belsolar meldt zeer vereerd te zijn dat Tommelein het peterschap heeft aanvaard van zijn SolarBoy. ‘Een betere peter kan een SolarBoy zich dan ook niet wensen. Het is door de initiatieven van minister Tommelein duidelijk geworden dat een positieve communicatie over de verschillende hernieuwbare technologieën een zeer grote impact heeft op de perceptie hierover bij de eindgebruiker. Deze trend kunnen we hopelijk nog een lange tijd verder zetten. SolarBoy is er alleszins klaar voor’, aldus Belsolar.

Na de Kraslotcampagne ‘Hot Water 4 Life’ in 2015, de ‘Zomer van de Zonneboiler’ in 2014 en de wedstrijd ‘Wie vindt het warm water opnieuw uit?’ heeft de sectororganisatie Belsolar dit jaar opnieuw een promotiecampagne gerealiseerd in de vorm van de SolarBoy. Het figuurtje ziet eruit als een zonneboiler, heeft een zonnecollector op zijn hoofd en wordt ‘aangedreven’ door warm water.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Senior Administrateur

Zelfstroom zoekt een Senior Administrateur
Fulltime • 's-Hertogenbosch
SolarEdge zoekt:

Service- en onderhoudstechnicus buitendienst

SolarEdge zoekt een Service- en onderhoudstechnicus buitendienst
Fulltime • Vianen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!