Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vlaams minister Tommelein aangesteld als peetvader van zonnewarmtemascotte SolarBoy
(foto: Besolar)

Vlaams minister Tommelein aangesteld als peetvader van zonnewarmtemascotte SolarBoy

De Vlaams minister van Energie Bart Tommelein is benoemd dat peetvader van SolarBoy, het 3D-figuur dat in Vlaanderen als mascotte van zonnewarmte opereert.

Sinds zijn aantreden heeft minister Tommelein diverse maatregelen genomen om de uitrol van zonne-energie te stimuleren – in het bijzonder zonnepanelen – en nu zit de minister zich dus ook in voor zonnewarmte.

Branchevereniging Belsolar meldt zeer vereerd te zijn dat Tommelein het peterschap heeft aanvaard van zijn SolarBoy. ‘Een betere peter kan een SolarBoy zich dan ook niet wensen. Het is door de initiatieven van minister Tommelein duidelijk geworden dat een positieve communicatie over de verschillende hernieuwbare technologieën een zeer grote impact heeft op de perceptie hierover bij de eindgebruiker. Deze trend kunnen we hopelijk nog een lange tijd verder zetten. SolarBoy is er alleszins klaar voor’, aldus Belsolar.

Na de Kraslotcampagne ‘Hot Water 4 Life’ in 2015, de ‘Zomer van de Zonneboiler’ in 2014 en de wedstrijd ‘Wie vindt het warm water opnieuw uit?’ heeft de sectororganisatie Belsolar dit jaar opnieuw een promotiecampagne gerealiseerd in de vorm van de SolarBoy. Het figuurtje ziet eruit als een zonneboiler, heeft een zonnecollector op zijn hoofd en wordt ‘aangedreven’ door warm water.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Zelfstandig monteur Zonnepanelen Installaties

Zon & Zo zoekt een Zelfstandig monteur Zonnepanelen Installaties
Fulltime • Alblasserdam
Green Energy Company zoekt:

Installateur zonnepanelen

Green Energy Company zoekt zonnepaneelinstallateurs.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!