Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Plafond voor subsidieregeling voor zonnepanelen sportclubs bereikt

Plafond voor subsidieregeling voor zonnepanelen sportclubs bereikt

De belangstelling onder sportstichtingen en sportverenigingen voor de regeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is zo groot dat na 3 weken het subsidieplafond bereikt is.

Eerder meldde Solar Magazine dat de subsidieregeling voor zonnepanelen voor sportclubs al voor 90 procent uitgeput was na 1 week. Een motie uit december 2012 leidde er in het voorjaar van 2015 toe dat het kabinet drukdoende was een subsidieregeling voor zonnepanelen bij sportverenigingen in het leven te roepen. In september vorig jaar werden alle details bekend van de nieuwe subsidieregeling voor led-verlichting en zonne-energie bij sportverenigingen.

Binnen drie weken na openstelling zijn er al ongeveer 600 aanvragen ingediend en is het subsidieplafond dus bereikt. De som van de aanvragen heeft het subsidieplafond van circa 6 miljoen euro inmiddels aangetikt. De ingediende aanvragen worden op dit moment beoordeeld. De beoordeling van de aanvragen kan leiden tot een toekenning of een (gedeeltelijke) afwijzing. Aanvragen kunnen daarom nog steeds ingediend worden, maar het is niet op voorhand zeker of deze nog toegekend kunnen worden.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Viridian Solar zoekt:

Country Sales Manager Benelux

Viridian Solar zoekt een Country Sales Manager voor de Benelux
Fulltime • Benelux
Slim Opgewekt zoekt:

Technisch service coördinator

Slim Opgewekt zoekt een technisch service coördinator
32-40 uur • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!