Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Subsidieregeling voor zonnepanelen sportclubs al voor 90 procent uitgeput

Subsidieregeling voor zonnepanelen sportclubs al voor 90 procent uitgeput

De belangstelling onder sportstichtingen en sportverenigingen voor de regeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is zo groot dat na 1 week al ruim 90 procent van het budget is uitgeput.

Een motie uit december 2012 leidde er in het voorjaar van 2015 toe dat het kabinet drukdoende was een subsidieregeling voor zonnepanelen bij sportverenigingen in het leven te roepen. In september vorig jaar werden alle details bekend van de nieuwe subsidieregeling voor led-verlichting en zonne-energie bij sportverenigingen.

De eerste week na de openstelling van het subsidieloket zijn er bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) dus al veel aanvragen ingediend. Na één week - tot en met 10 januari 2016 - zijn door het systeem 504 aanvragen voor sportclubs geregistreerd. De uitputting van het beschikbare budget is daarmee ruim 90 procent. De hoogte van de claim valt na beoordeling van de aanvragen echter meestal lager uit vanwege afgewezen onvolledige of onjuiste aanvragen. Een aanvraag indienen voor de Subsidieregeling  Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is dan ook nog mogelijk.

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Senior O&M Manager (Solar PV & Storage) - The Netherlands

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
Kieszon zoekt:

AFAS Beheerder

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!