Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
RVO.nl organiseert voorlichtingsbijeenkomst voor gewijzigde SDE+-regeling

RVO.nl organiseert voorlichtingsbijeenkomst voor gewijzigde SDE+-regeling

RVO.nl organiseert op 20 januari een voorlichtingsbijeenkomst over zonne-energie in de gewijzigde SDE+-regeling. Omdat er een aantal wijzigingen zijn ten opzichte van voorgaande SDE+ rondes geef RVO.nl voorlichting.

De presentatie is bedoeld voor professionals uit de zonne-energiebranche. Tijdens deze presentatie zal men ingaan op en informatie geven over de wijzigingen in de SDE+-regeling, de verplichte bijlage(n) en het wijzigen van projecten na toekenning van de SDE+ subsidie.

De openstelling van de SDE+ is dit jaar anders geregeld. Het is daarom van nog groter belang dat aanvragen juist en volledig zijn.

Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan per e-mail. Vermeld in de mail 'SDE+ 2016 Zon', naam en bedrijfsnaam. Men kan zich tot maandag 18 januari voor de bijeenkomst aanmelden. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Project Development Manager

Fulltime (40 uur) - The Randstad
Eigenenergie.net zoekt:

S&O monteur

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!