Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
RVO.nl organiseert voorlichtingsbijeenkomst voor gewijzigde SDE+-regeling

RVO.nl organiseert voorlichtingsbijeenkomst voor gewijzigde SDE+-regeling

RVO.nl organiseert op 20 januari een voorlichtingsbijeenkomst over zonne-energie in de gewijzigde SDE+-regeling. Omdat er een aantal wijzigingen zijn ten opzichte van voorgaande SDE+ rondes geef RVO.nl voorlichting.

De presentatie is bedoeld voor professionals uit de zonne-energiebranche. Tijdens deze presentatie zal men ingaan op en informatie geven over de wijzigingen in de SDE+-regeling, de verplichte bijlage(n) en het wijzigen van projecten na toekenning van de SDE+ subsidie.

De openstelling van de SDE+ is dit jaar anders geregeld. Het is daarom van nog groter belang dat aanvragen juist en volledig zijn.

Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan per e-mail. Vermeld in de mail 'SDE+ 2016 Zon', naam en bedrijfsnaam. Men kan zich tot maandag 18 januari voor de bijeenkomst aanmelden. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Stagiair Office Management

Libra Energy zoekt een Stagiair Office Management
Fulltime • Uitgeest
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!