Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Klimaattop: Indiase premier nodigt 110 landen uit voor solar alliantie

Klimaattop: Indiase premier nodigt 110 landen uit voor solar alliantie

In het kader van de aankomende Klimaattop COP21 in Parijs heeft de Indiase premier Modi 110 landen uitgenodigd om lid te worden van het International Agency for Solar Policy and Application (InSPA).

De alliantie, aangevoerd door India, gaat zich richten op een groot aantal Afrikaanse en andere landen die tussen de Kreeftskeerkring en de Steenbokskeerkring liggen. Eerder dit jaar peilde Indiase minister van nieuwe en hernieuwbare energie al de interesse bij Australië, Nieuw-Zeeland, China en Brazilië. Zij staan allen achter het initiatief van InSPA.

'Ons doel is om zonne-energie te leveren als integraal onderdeel van het leven en om zo dorpen en gemeenschappen van stroom te voorzien.' Pikant detail: InSPA wil fungeren als een platform - voor de landen die lid zijn - om technologieën te delen in plaats van deze te moeten aanschaffen in Europa en de Verenigde Staten.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Vattenfall zoekt:

Development Manager Rooftop Solar NL

Vattenfall zoekt een Development Manager Rooftop Solar NL
Fulltime • Amsterdam
Solarcentury zoekt:

Junior Planoloog Zonneprojecten

Solarcentury zoekt een Junior Planoloog Zonneprojecten.
Fulltime • Helmond
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!