Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Wocozon gestart met installatie van zonnepanelen op huurwoningen in Noord-Brabant

Wocozon gestart met installatie van zonnepanelen op huurwoningen in Noord-Brabant

Wocozon is op begin oktober gestart met de installatie van zonnepanelen op huurwoningen in Noord-Brabant. De eerste 50 huurders van Woonstichting Land van Altena hebben het zonnepanelenaanbod al geaccepteerd.

Een soort gelijk project ging deze zomer van start bij Salland Wonen, daar voorziet Wocozon in de komende jaren 2.500 woningen van zonnepanelen. Wocozon heeft haar ontzorgingsconcept voor woningcorporaties nu al geïntroduceerd in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel en sinds begin oktober dus ook in Noord-Brabant.

De eerste Brabantse installatie is deze week formeel geopend door Anne-Marie Spierings, gedeputeerde Energie-transitie en duurzaamheid van de Provincie Noord-Brabant. De introductie in Noord-Brabant wordt mede mogelijk gemaakt door de Bank Nederlandse Gemeenten, Het Energiefonds Noord-Brabant en Stichting Doen.

In juli werd al bekend dat Enphase en Wocozon samen zonnepanelen en micro-omvormers plaatsen bij 2.700 huurwoningen, goed voor 7 megawattpiek.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Ecotecworld Nederland BV zoekt:

Technisch projectleider PV-installaties

Ecotecworld Nederland BV zoekt een technisch projectleider PV-installaties
Fulltime • Coevorden
Zonmaat zoekt:

Projectmanager Heerhugowaard

Zonmaat zoekt een Projectmanager Heerhugowaard
Fulltime • Heerhugowaard
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!