Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Stichting Hervormd Centrum Pennemes plaatst 500 zonnepanelen

Stichting Hervormd Centrum Pennemes plaatst 500 zonnepanelen

Stichting Hervormd Centrum Pennemes kondigde in januari al aan zonnepanelen in gebruik te gaan nemen en voegt nu de daad bij het woord: vandaag neemt het zorghuis 500 zonnepanelen in gebruik.

Het centrum won eerder dit jaar de Zaanse Duurzaamheidsaward en maakte daarbij melding van de komst van de zonnepanelen.

Directeur Leo Groenendaal tegen over Zaanradio: 'Als zorginstelling heb je de verantwoordelijkheid om je actief in te zetten voor een gezondere leefomgeving. Daar hoort volgens ons ook bij dat we op een nieuwe manier met energievoorziening omgaan. De huidige panelen leveren genoeg energie om 38 huishoudens een heel jaar lang van stroom te voorzien.' Met behulp van gemeentelijke en provinciale subsidies kon Zorgcentrum Pennemes het pv-project tot stand brengen.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Advies & Verkoop

Zon & Zo zoekt een Teamlid Advies & Verkoop
Fulltime • Alblasserdam
Pon Power zoekt:

Projectmanager CAT Solar

Pon Power zoekt een projectmanager CAT Solar
Fulltime • Almere
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!