Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nog maar 0,5 miljard euro beschikbaar via SDE+ 2015, 1 nieuw pv-project gehonoreerd

Nog maar 0,5 miljard euro beschikbaar via SDE+ 2015, 1 nieuw pv-project gehonoreerd

Het licht voor zonne-energieprojecten in de SDE+-regeling voor 2015 lijkt zich in de komende weken te doven. Sinds de vorige update van RVO.nl is slechts 1 nieuw pv-project gehonoreerd.

Tot op heden zijn er slechts 40 pv-projecten gehonoreerd binnen de SDE+-regeling voor 2015 en zelfs nog geen enkel zonnewarmteproject. Wel zijn er al 16 pv-projecten afgewezen. De kans dat de 8 zonnewarmteprojecten en 359 pv-projecten die nog in behandeling zijn achter het net gaan vissen lijkt steeds groter te worden. Er is nog maar ongeveer 0,5 van de 3,5 miljard euro budget over.

Biomassa en windenergie zijn tot op heden de spreekwoordelijke spekkopers met respectievelijk 39 en 90 goedgekeurde projecten.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Navetto zoekt:

Accountmanager

Navetto zoekt een accountmanager (v/m).
Fulltime • Maasland
EigenEnergie.net zoekt:

AC Monteur (eerste monteur elektrotechnische installaties)

EigenEnergie.net zoekt een AC Monteur (eerste monteur elektrotechnische installaties).
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!