Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nog maar 0,5 miljard euro beschikbaar via SDE+ 2015, 1 nieuw pv-project gehonoreerd

Nog maar 0,5 miljard euro beschikbaar via SDE+ 2015, 1 nieuw pv-project gehonoreerd

Het licht voor zonne-energieprojecten in de SDE+-regeling voor 2015 lijkt zich in de komende weken te doven. Sinds de vorige update van RVO.nl is slechts 1 nieuw pv-project gehonoreerd.

Tot op heden zijn er slechts 40 pv-projecten gehonoreerd binnen de SDE+-regeling voor 2015 en zelfs nog geen enkel zonnewarmteproject. Wel zijn er al 16 pv-projecten afgewezen. De kans dat de 8 zonnewarmteprojecten en 359 pv-projecten die nog in behandeling zijn achter het net gaan vissen lijkt steeds groter te worden. Er is nog maar ongeveer 0,5 van de 3,5 miljard euro budget over.

Biomassa en windenergie zijn tot op heden de spreekwoordelijke spekkopers met respectievelijk 39 en 90 goedgekeurde projecten.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Manager Sales

Zelfstroom zoekt een Manager Sales.
Fulltime • 's-Hertogenbosch
VAMAT zoekt:

Allround commercieel talent

VAMAT zoekt een allround commercieel talent
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!